Modelowanie do gier Farming Simulator
Modelowanie do gier Farming Simulator
Ten temat jest po to aby się można było chwalić modelami do gry Farming Simulator.
Re: Modelowanie do gier Farming Simulator
Ale jak już założyłeś temat, to masz się czym pochwalić? Bo jeśli nie - to chyba na razie temat nie ma sensu 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
To nie dawaj nikomu haha, ja nie wiem, w czasach LS 09, 11, 13 nikt nikomu nic nie podwędzał a przynajmniej nie słyszało się nic na ten temat.
Ursus C-4011, Jawa 50 Mustang i to wszystko :D
Ursus C330 1967, Simson SR2 1958, Romet Ogar 200 1987, Romet Ogar 200 1988
Ja nie mam czym się chwalić bo robię nadal mody lub przeróbki do ls 2008 

I'm Fadromiarz
-
Cóż, kiedyś dużo grałem w Farminga. Najwięcej chyba w LS13. Modelowałem też jakieś maszyny. Mam kilka na dysku do dziś. Przeważnie współpracowały one z ciągnikami, które stworzył niejaki Marcello
Oto kilka z nich.

No i moja perełka. Model którym pożegnałem się z modelowaniem.

Ostatnio nawet pisałem z kilkoma modmakerami aby maszyna trafiła na wirtualne gospodarstwa, ale chyba nic z tego.
Oto kilka z nich.

Ostatnio nawet pisałem z kilkoma modmakerami aby maszyna trafiła na wirtualne gospodarstwa, ale chyba nic z tego.
Jeśli masz discord znam fajnego modmackera który robi mody do fs 13 moge ci podać jego nazwe jeśli będziesz chciał.i jeszcze jedno pytanko czy ta młocarnia działa ?
Wlkptv nie ma na ls portal
oj pamięta się te modele, a szczególnie te wyczekiwanie na PRL pack w ls13
Ursus C330 1967, Simson SR2 1958, Romet Ogar 200 1987, Romet Ogar 200 1988
No to zostaje ci jeszcze modhoster i lsworld o ile jeszcze funkcjonuje
Niestety nie ma 

-
Aż miło czytać.
Jest Pan teraz top modmakerem. Jeżeli zna Pan kogoś, albo może i sam byłby zainteresowany wrzuceniem go do gry, to śmiał proszę pisać. Model mogę oczywiście udostępnić. Żal aby się marnował na dysku. Chyba nie jeden gracz by sobie takim w FS22 pokosił

Była jeszcze prasa Z230 i sieczkarnia Z305tomasinho09 pisze: ↑22 sty 2023, 17:58 Cóż, kiedyś dużo grałem w Farminga. Najwięcej chyba w LS13. Modelowałem też jakieś maszyny. Mam kilka na dysku do dziś. Przeważnie współpracowały one z ciągnikami, które stworzył niejaki Marcello
Oto kilka z nich.

Szukam fajnej nie wydanej mapki do fs 13
-
Sieczkarnię, którą modelowałem można było zobaczyć na jakimś filmie u Boćka. Oczywiście trochę ją podrasował, ale model jest mój.
Tych modeli było jeszcze więcej. Może z czasem wrzucę więcej fotek. Tak, żeby sobie przypomnieć dawne czasy.
Tych modeli było jeszcze więcej. Może z czasem wrzucę więcej fotek. Tak, żeby sobie przypomnieć dawne czasy.
Mógłbyś podesłać ten model?tomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 21:28 Sieczkarnię, którą modelowałem można było zobaczyć na jakimś filmie u Boćka. Oczywiście trochę ją podrasował, ale model jest mój.