Jak usnąć posty ze strony retrotraktor.pl
-
Mariuszwciszy89
Jak usnąć posty ze strony retrotraktor.pl
Witam. W jaki sposób mogę usunąć moje posty z tej strony retrotraktor.pl? Proszę o podpowiedź!
Re: Jak usnąć posty ze strony retrotraktor.pl
Jak jesteś zalogowany, przy każdym swoim poście w okolicach prawego górnego rogu masz "x" - tym przyciskiem usuwasz posty.
Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
Wspomnę jeszcze że na forum pojawiają się dziwne posty dodawane w godzinach nocnych od dziwnych użytkowników nawet nie w polskim języku apeluję do adimistratora o przyjrzenie się sprawie
Ja zawsze zgłaszam, ale chyba moderacja nie wyrabia.
Czasem widzę, że wiszą takie posty po kilka dni.
No bez jaj - mało prawdopodobne, że ktoś założył konto tylko po to by minutę później rozpisać się jakimś durnym postem pod zapomnianym tematem...
Zwykle długa odpowiedź wygenerowana przez AI, już nawet całkiem dobrze po polsku i jeszcze najczęściej z jakimś linkiem.
No bez jaj - mało prawdopodobne, że ktoś założył konto tylko po to by minutę później rozpisać się jakimś durnym postem pod zapomnianym tematem...
Zwykle długa odpowiedź wygenerowana przez AI, już nawet całkiem dobrze po polsku i jeszcze najczęściej z jakimś linkiem.
-
Mariuszwciszy89
Zdarzają się i takie przypadki. Z tego co zaobserwowałem takie idiotyczne wpisy pojawiają się od użytkowników zarejestrowanych dawno temu. Przez długi czas nie dają znaków życia, po czym wciskają jakąś reklamę czy inną durnotę. Wydaje mi się, że w zdecydowanej większości są to boty.qkohe155 pisze: ↑wczoraj, 14:17 Ja zawsze zgłaszam, ale chyba moderacja nie wyrabia.
qkohe155 te linki dodawane do postów, najczęściej dotyczą kasyn internetowych lub stron dla dorosłych. Przynajmniej tak wnioskuję po nazwach tych linków.
Adam03 napewno są to boty. Wystarczy spojżeć kto aktualnie przegląda forum, to często są to boty.
Adam03 napewno są to boty. Wystarczy spojżeć kto aktualnie przegląda forum, to często są to boty.
Po kilka dni to raczej nie, bo ja codziennie zaglądamqkohe155 pisze: ↑wczoraj, 14:17 Ja zawsze zgłaszam, ale chyba moderacja nie wyrabia.
Niestety zabezpieczenia się polepsza przeciwko botom, ale boty też stają się coraz bardziej przebiegłe, AI itd.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
@Mariuszwciszy89 Wydaje mi się, że można usunąć tylko ostatni post w temacie, czy jakoś tak.
A ty chcesz usunąć jakieś konkretne posty, czy zniknąć z tego forum?
A ty chcesz usunąć jakieś konkretne posty, czy zniknąć z tego forum?
-
Mariuszwciszy89
Zależy mi na tym żeby usnąć wszystkie moje posty
Trochę nie czaję dlaczego, ale ok.
Z tego co kiedyś pisał Paweł pewnej znanej tu osobie o podobnych zamiarach, po jakichś dymach - to nie można sobie od tak wszystkiego usunąć z forum. Dogadali się potem na usunięcie 1 tematu.
Z tego co kiedyś pisał Paweł pewnej znanej tu osobie o podobnych zamiarach, po jakichś dymach - to nie można sobie od tak wszystkiego usunąć z forum. Dogadali się potem na usunięcie 1 tematu.
Każdy ma do tego prawo, aczkolwiek robi się bałagan, bo np. w Twoim temacie zostaną posty innych, i cała dyskusja straci sens.
Najprościej jak usunę Twoje konto - razem z wszystkimi postami. Napisz mi na email to zrobię - ale chciałbym również znać powód, czy coś na forum Cię nie miłego spotkało czy co?
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...