Czas znów zaczynać temat kalendarza

Proszę o przesyłanie zdjęć w możliwie wysokiej jakości na email: info@retrotraktor.pl - jeśli macie duże pliki proponuję używać http://wetransfer.com - tam wpisujecie mój email jako odbiorca i sobie fotki pobiorę.
Proszę również osoby, które dopatrzyły się jakichś błędów i niedociągnięć w kalendarzu tegorocznym i poprzednich - o wypisanie tutaj uwag. Będę miał to na uwadze przy zamówieniu. Pamiętam, że kolega Widelec coś wyłapał w kalendarium.
W wolnej chwili wrzucę również swoje propozycje, ale liczę na większe zaangażowanie tak, aby kalendarz był urozmaicony

Co do zdjęć mam tylko kilka uwag:
- najlepiej, aby były to zdjęcia plenerowe, a nie z imprez gdzie jest w tle tłum ludzi itd.
- najlepiej, aby nie było na fotce żadnych osób, ale jeśli jesteście Wy i wyrażacie zgodę na publikację swojego wizerunku to można dopuścić.
- fotki najlepiej w orientacji poziomej
- mi osobiście najbardziej podobają się fotki podczas jakichś prac- mogą to być prace improwizowane tylko do zdjęcia

- pytacie często czy będą kalendarze z paniami - a czy mamy tutaj chętne Panie, aby na ciągnikach się zaprezentować? Jeśli tak to podsyłajcie fotki