Naklejki Ursus c-355
Re: Naklejki Ursus c-355
A jak już mowa o dorabianiu naklejek do C-355, to może by też dorobić naklejkę na pompę wtryskową? A wie ktoś w ogóle co tam powinno być, bo współczesne twory już różne widziałem?
Re: Naklejki Ursus c-355
O tabliczkach to chyba każdy wie. Mi chodzi o taką naklejkę jak tu na filmie się jakimś cudem zachowała: https://www.youtube.com/watch?v=-WLY67Ca1d0&t=23 . Tylko, że na pewno nie był to jedyny wariant. U mnie jest taka:

Na zdjęciu nie widać, ale jak się przyglądałem to są resztki o wiele mniejszych liter, raczej czarnych, ale nie idzie nic rozczytać. Tylko muszę zaznaczyć, że nie wiem, czy to fabryczna pompa z 1972, bo mamy 2, które co kilka/naście lat regenerujemy i zamieniamy i nie wiem czy którakolwiek z nich jest oryginalna. (Na marginesie to ta była regenerowana 3 lata temu i zrobiona jest bez zastrzeżeń.)

Na zdjęciu nie widać, ale jak się przyglądałem to są resztki o wiele mniejszych liter, raczej czarnych, ale nie idzie nic rozczytać. Tylko muszę zaznaczyć, że nie wiem, czy to fabryczna pompa z 1972, bo mamy 2, które co kilka/naście lat regenerujemy i zamieniamy i nie wiem czy którakolwiek z nich jest oryginalna. (Na marginesie to ta była regenerowana 3 lata temu i zrobiona jest bez zastrzeżeń.)