Widać że w zależności od rocznika byli inni dostawcy tych zbiorników.
W linku do tematu o C-355 widać dobrze tą tabliczkę z Myszkowskich Zakładów (choć jest troszkę inna): viewtopic.php?f=9&t=6036&start=40
Bardzo ładnie u Ciebie to wygląda, nabrała już prawie pełnego kształtu. Bardzo mi się podoba.
Z tablicą to być może że to ta sama co u kolegi w Majorku wyląduje. Poszła za 100 zł, z C-330 z hydrauliki?
Tak, to ta z hydrauliki od 30-stki. Pytałem gościa ile chce, to mówił że 70zł z przesyłką. Miał podać na konta i cisza. Później odpisał że uszkodzona i nie sprzedaje. Dał bym mu tą 100 gdyba powiedział, a tak lipa.
No nic, tak bywa. Poszła w dobre ręce Cię zapewniam
A jak coś dorwę to dam znać Ostatnio trafiła mi się kolejna nowa maska do C-4011 - przekazałem cynk dalej, będzie w Małopolsce jeździć w C-4011
Tablica gniazd w 330-4011 i 355 takie same.W wersji 330 z podwójnym rozdzielaczem występują ,,nawet,,dwie sztuki.A w 330 nowszych i 360 znów takie same kanciaste blachy.
Ursus pisze: ↑26 paź 2020, 7:41
No nic, tak bywa. Poszła w dobre ręce Cię zapewniam
A jak coś dorwę to dam znać Ostatnio trafiła mi się kolejna nowa maska do C-4011 - przekazałem cynk dalej, będzie w Małopolsce jeździć w C-4011
Ok, jak coś będziesz wiedział na temat tablicy to daj znać. Ta wspóczesna nie pasuje wizualne do całej reszty. A maska za ile poszła?