Temat zakładam już teraz, bo potem na ostatnią chwilę nie ma to sensu. Zdjęcia zbierajcie cały rok, cykajcie (jest zima! Czas na fotki zimowe!)
Możecie je wysyłać cały rok na info@retrotraktor.pl w pełnej rozdzielczości, a także przez www.wetransfer.com na ten sam email.
Wpiszcie proszę w tytule że chodzi o kalendarz żebym wiedział W okresie prac polowych również miejcie aparaty przy sobie
I pamiętajcie, gdybyście robili fotki, róbcie zawsze trochę większy margines tła Bo tak jak na fotce Widelca - jeśli kalendarz będzie nieco inny format fotki potrzebował, to nie ma gdzie przyciąć Więc jak sesja - to przynajmniej kilkanaście różnych ujęć:D Wtedy można wybierać.
Paweł - całe swoje stadko łącznie z dzikami ustaw razem pod POMem i cyknij fotkę
Kalendarzowe ode mnie
Myślałem że da się dalej wjechać na lód, ale za bardzo trzeszczał i zapadał się i odpuściłem
Głęboko nie ma, ale wyciągać traktor z wody na mrozie, żadna przyjemność, zwłaszcza przy ew. wymówkach Żony
No jakbym był w stanie wszystkimi podjechać to czemu nie Marzy mi się taki moment, jak już wszystkie uda się ukończyć - żeby je gdzieś tak postawić w jednym rzędzie Ale póki co i tak nie miałbym gdzie pod dachem wszystkie trzymać