Cięgło dolne c 330
Cięgło dolne c 330
Witam mam zuzyte cięgło dolne w c 330 kule wypadają w otworach są już jaja wyrobione w miejscu mocowania wieszaków. Zastanawiam się nad kupnem nowych .Podpowiedzcie czy warto.Moze ma ktoś cięgło starej produkcji do sprzedania .
Re: Cięgło dolne c 330
ja w eMce mam już chyba 4 rok ramiona teraźniejszej produkcji i jak najbardziej jest z nimi git wszystko, jeszcze dodatkowo mam podnośnik, że podniesie wszystko, a jak nie podniesie to podniesie przód i się nie wyginają ani nic, choć jeżeli mowa o tym, jak masz spawacza w okolicy czy coś, to kup same końcówki i przespawaj
-
Re: Cięgło dolne c 330
Jeśli jednak kupisz nowe to sprawdź czy są tej samej długości, oraz czy kule są w tej samej odległości od końców ciegieł, sam się wkopałem w ten sposób, lewe ramię było o 2 cm dłuższe od prawego dodatkowo środek kul był o 1 cm bliżej końca niż prawa strona, co czyniło go dłuższym o 4 cm, załapałem to dopiero gdy zapiąłem Poznaniaka, przy maksymalnym podniesieniu redlice spulchniające koleiny prawie wbiły się w oponę. Zajechałem do sklepu a tam jeszcze inne długości, to wzięliśmy i skróciliśmy lewą stronę i jest ok.