Dostałem kilka fotek ze śniegiem, ale jakościowo, kadrowo i biorąc pod uwagę przedstawiony sprzęt - zarówno jego wygląd jak i to żeby się nie powtarzał - to nie ma za bardzo nic do dodania więcej
Ursus pisze: ↑03 paź 2024, 20:30
Dostałem kilka fotek ze śniegiem, ale jakościowo, kadrowo i biorąc pod uwagę przedstawiony sprzęt - zarówno jego wygląd jak i to żeby się nie powtarzał - to nie ma za bardzo nic do dodania więcej
Masz tam jeszcze gdzieś moje fotki na śniegu C-360, ale w retro stanie.
30stke z pługiem do śniegu przesuń z grudnia na styczeń bo Buldog nie pasuje porą roku a na grudzień daj jedno z 4 moich zdjęć z orki dosłownie zimowej w grudniu .Co roku był problem z zdjęciami w zimowej scenerii to proszę bardzo.
Bo jest za bardzo wszystko ze sobą zlane. Jeśli potrafisz je ta obrobić żeby lepiej wyglądało - to podeślij obrobione. Tak jak teraz niestety nie będzie wyglądało dobrze, uwierz mi - kalendarze robię kilkanaście lat.
Zobacz sobie nawet na miniaturkę - traktor się gubi w tle. Gdybyś może jakieś ujęcie miał z przodu, to blacharka w kolorze fajny kontrast by miała. Zimowe zdjęcia mają to do siebie, że trzeba dobrze skadrować i złapać balans między jasnym a ciemnym
Okładka wygląda tak. Oczywiście nie da się wszystkich umieścić i usatysfakcjonować - mimo, że bym bardzo chciał. Starałem się dobierać takie bardziej wyróżniające się fotki z nadesłanych.
Jeszcze tego Ursusika chętnie bym wcisnął do kalendarza - bo uważam, że tak podstawowy ciągnik jak C-325/C-328 powinien być co roku (oczywiście nie ten sam egzemplarz) - tylko pytanie z czego zrezygnować?
Chciałbym wtorek/środa najpóźniej pliki do drukarni wysłać.