RE: Literatura na Allegro
Re: RE: Literatura na Allegro
Co to jest?
Coś na wzór prospektu reklamowego/broszury wydanego przez Agromę do zareklamowania nowego na tamte czasy modelu C-355. W tej samej książeczce opisane są maszyny rolnicze jakie można z nim agregować. Szukałem go ze względu na zdjęcia w środku
Książeczka nosi nazwę "Ciągnik Ursus C-355 i maszyny współpracujące".

Książeczka nosi nazwę "Ciągnik Ursus C-355 i maszyny współpracujące".

-
Absentmided
Mam taką dla c385 ale znajdę czas to wrzucę zdjecia
Fajna sprawa. Ciekawe czy jakieś smaczki znajdziesz na zdjęciach. Tam jest pewnie jakiś egzemplarz z początku produkcji.
Mam taką, lecz dla Ursusa C-4011. Dostałem ją od mojego nauczyciela techniki z gimnazjum pod koniec szkoły ok. 16 lat temu. Jeśli chcecie, mogę porobić zdjęcia i wrzucić.
Czy mógłbyś w jakiś sposób przesłać mi skany tych książek do pługów?
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
W wolnej chwili postaram się zrobić zdjęcia. Skanów niestety nie zrobię ponieważ nie chce zniszczyć książek które całe życie przeleżały w jednym miejscu i są w bardzo dobrym stanie.
Rozumiem. Te książki akurat się dobrze skanuje, bo mam podobne wydania innych maszyn i przy odpowiednim traktowaniu nic się nie dzieje. Ale zdjęcia mi wystarczą jeśli będą dobrej jakości.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
- klusek-rolnik
Jeśli byłaby taka możliwość, też jestem chętny na zdjęcia bądź skany tych książek