Koszulki Zetor na zlot w Wilkowicach
-
Koszulki Zetor na zlot w Wilkowicach
Witam wszystkich miłośników starych ciągników a w szczególności Zetorów. Chciałbym zaoferować 20 szt. koszulek i czapek z logo Zetor dla wystawiających ciagniki Zetor w Wilkowicach. Proszę się zgłaszać, decydowac będzie kolejność zgłoszenia. Nadmieniam, że będzie to zupełnie za darmo.
- Dobrodziej103
RE: Koszulki Zetor na zlot w Wilkowicach
Poszło na PW. Pozdrawiam.
Panowie Zetorowcy zgłaszajcie się. Koszulki i czapeczki są bardzo dobrej jakości- to oryginalne wyroby Zetora. 

-
Masz rację Rafał. Miło, że jesteś na forum.
Witam Tomek, to ja się cieszę, że jesteś na naszym forum. Fajnie, że przybył nam kolejny fan Zetorka 25 

Witam serdecznie!
No super sprawa
Kurde to muszę zrobić wszystko, żeby nasz Zetorek dojechał do Wilkowic 
No super sprawa

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Paweł , mojego Zetorka zostawcie, niech sobie w tym roku odpocznie od Wilkowic.
Chciałbym, żeby Wasz Bociek debiutował po remoncie.

Nie wiem czy damy radę...
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Paweł w tym roku to już musisz, niech jedzie nawet nie pomalowany- na podkładzie. Mechanicznie jest sprawny - więc szkoda by było, jak by Bociek nie pojechał.
Te polówki Zetora są bardzo fajne wiem bo mam taką jedna można je było kupić na stoisku Zetora po 35 zł:D
- Jacek ze Skansena
Ja swojego jeszcze mam w skansenie ale piszę się na ten temat. Jeśli uznacie , że warto to zamawiam.
Jacek wrzuć Tomkowi na PW zamówienie na taki zestaw. Twój Zetorek to chyba będzie nr 1 w Wilkowicach 

-
Pozdrawiam wszyskich którzy zamówili koszulki.
Będę około 9-10 w sobotę. Jeżeli nie będę mógł kogoś znależć to odnajdę Rafała, który na pewno mi pomoże.
Do zobaczenia
Będę około 9-10 w sobotę. Jeżeli nie będę mógł kogoś znależć to odnajdę Rafała, który na pewno mi pomoże.
Do zobaczenia