terra vari 5,5 km pomoc!
RE: terra vari 5,5 km pomoc!
wielkie dzięki za pomoc..........
-
Kolego ogrodnik, przy takich objawach przeczyść dyszę(wkręcana od góry) u mnie pomogło.
Kol. egon TSW według tłumacza z googli to jest :Wiek trakturku jest 24 měsíců.Bylo zadbane niego i tak wciąż wygląda jak nowy, 100% wyposażenia funkční.Dobrá. Z tego co obserwuje wystawiony był pierwszy raz 6 stycznia. Jest jeszcze do niego kultywator za 15000 koron na innej aukcji.Pytanie jak z częściami bo dopóki jest nowy to OK a potem. Nazwa kojarzy mi się z typem silnika B&S intek pro 206cc a nie z nazwą ciągniczka. Wpisz sobie tą nazwę do googli to zobaczysz co znajdziesz.
A tak apropo minęło już trochę czasu od Twojego postu, czy już coś kupiłeś lub masz jakieś plany?
A tak apropo minęło już trochę czasu od Twojego postu, czy już coś kupiłeś lub masz jakieś plany?
Witam. Składam ciągniczek ogrodniczy. Poszukuję -( kupię w rozsądnej cenie) lub rysunku technicznego naczepy Z-2 (do podłączenia bron, pługa, kultywatora)i korpusu przedłużającego NT (skrzynia przekładniowa T 20). Proszę o pomoc.W poście poprzednim nie dopisałem,że chodzi o " uniweralną naczepę z-2"
Kol. Witek podaj adres poczty emailowej to prześlę to zdjęcie jak wygląda Z-2 i NT. Korpus przedłużający NT jest na allegro - numer aukcji 2166248309 - cena do licytacji 150 zl.
Dziękuję. Mój adres mailowy jadzia@zambrow.org