Projekt finansowo gruby i raczej bezcenny. Ciekawi mnie kosztorys końcowy. Czy będzie po robotach dostępny jak po programie TVN Kup i zrób. Z tego co widać to od początku nikt tu nie oszczędza. Albo jest jak zwykle że właściciel po prostu w połowie prac przestał liczyć żeby się nie irytować.
Jedno słowo...20 tysi to już dawno przekroczył...Adam potwierdzi...niestety ja miałem każdy element w rękach...niestety...
Kupno ciągnika za 3 tysie i się wydaje,że bóg wie co się ma...gówno tam...kupa na wagę za 70gr kilogram...niestety okrutna prawda...<br><br><br><br>Temat kodu koloru podałem w temacie kolegi ~RRC...proszę szukać bo puszki nie mam...Porsche...na pewno...i Novol Clasic...Mogę powiedzieć,że lakiernik,który robi same Amerykany (samochody zabytkowe) skasował 2,5 tysia.
Witam co do wystawienia to jeszcze nie wiem co do ceny też tak jak Jacek napisał to trochę irytuje szczerze to powiem ze tym ile to kosztuje wole sobie nie zawracać głowy jak będzie skończone będę razem ze Sławkiem mógł powiedzieć więcej ale już kosztowało dużo tylko ja wychodzę z złożenia ze nie ważne że dużo ważne że jak jest to zrobione za to dużo a wtedy proporcja się i tak wyrównuje
Kolorystycznie i kształtem wygląda na oryginał. Przez lata miałem oryginał, trochę mi pożółkł i ściemniał. W końcu go zdemontowałem bo mi stopę niewygodnie podnosił ten rolek i na drut wężyk naciągnąłem. I teraz gdzieś go zapodziałem i zgubiłem. Szkoda bo był od nowości.