Kolorystyka cieplejsza...
Tak, ale jak ktoś nie ogarnia tematu za dobrze i będzie próbował wrzucić fotkę z lustrzanki w bdb jakości - która "waży" np. 10 MB to i tak będzie klops bo takich załączników nie możemy przyjmować. 100 zdjęć i mamy 1 GB serwera zajęty.patrykc330 pisze:wizualnie bym zmienił żeby było klimat a dwa te wstawienie zdjęć. żeby jakoś to ułatwić a nie jakoś na fotosik lub do Administratora wiecznie wysyłać. Najlepiej skopiować zdjęcia i wklejać tam gdzie się wpisuje
Będziemy robić taki panel - który będzie na portalu wyświetał te opcjePrzemo pisze:Dla mnie najbardziej brakuje tego panelu co był z ostatnimi postaminajciekawsze tematy i artykuły...
![]()
Kolorystyka cieplejsza...
Ja wszystkim polecam darmowy bank zdjec:patrykc330 pisze:wizualnie bym zmienił żeby było klimat a dwa te wstawienie zdjęć. żeby jakoś to ułatwić a nie jakoś na fotosik lub do Administratora wiecznie wysyłać. Najlepiej skopiować zdjęcia i wklejać tam gdzie się wpisuje
Sprawdzałeś spam? Bo po modernizacji forum wszystko powinno dochodzićwidelec77 pisze:Do mnie wiadomości priva nie dochodzą na email(brak powiadomienia o nowej wiadomości).
A natomiast w skrzynce sa widoczne jak sie zaloguje.
Dokładnie, grafik pracuje nad portalem - więc jeśli dostaniemy propozycję i nam się ona spodoba, to portal będzie dalej się "robił", a my w między czasie dostosujemy do tej kolorystyki forum