No będzie rakieta Już się nie mogę doczekać finalnego efektu - no i chce ją widzieć w kalendarzu na 2019 ! Piękne fotki w plenerze mają być
Brawo Sławek, chociaż może to zabrzmi banalnie - ale nie dziwi mnie poziom tej roboty - widziałem już kilka Twoich prac
Kurczę Sławek chyba będę sie bał nim wogule jeździć taki będzie piękny naprawdę nie można się ciebie na chwalić a oka na cieszyć to jest naprawdę piękna robota i nigdy sobie nie wybaczę ze starałem sie cię wcześniej poganiać przepraszam przepraszam przepraszam wybacz przyjacielu
przy tych robotach niepogoni, nieprzyśpieszy, są to takie prace gdzie czasem trzeba odpuscic i zająć się czym innym (dać dojrzeć idei) potem idzie to jak buza i jest pięknie.
Eeee...tam...jestem normalny a pewnych rzeczy nie przeskoczę...ale czas robi tu dużo...na szybko to tylko można się zesrać...oglądam remonty w tydzień...dziękuję...nie tańczę nie komentuję... żal...
Na pewno będzie też bardziej niezawodny niż współcześnie produkowane seryjnie traktory. Tak przygotowany sprzęt to nie jest tylko zwykły wół roboczy. To przyjaciel właściciela!
Jak dla mnie trochę zbyt kolorowo tzn żeby kubełki filtrów były w kolorze korpusu jak najbardziej ok,ale widać ogrom pracy włożony i najważniejsze żeby podobało się właściciela więc czekam na kolejne foty
Nigdy nie zrobiłem czegoś co by się mnie,a tym bardziej właścicielowi nie podobało.Mogłem go całego od początku do końca upi......ć w szarej farbie i już...czytam te opinie ...i...
Pisałem o tym X razy...Adamowi się podoba,a to wszystko od zera z nim konsultuję więc...
Jutro rozrusznik poskładany i zamontowana pompa wtryskowa...i palimy.