Prawo jazdy

Rozmowy nie na temat
Awatar użytkownika
marek

Prawo jazdy

Post autor: marek »

Znacie? Znamy . No to posłuchajcie.https://www.youtube.com/watch?v=0UPY--FKC9k Głosowałem przeciw wejściu i będę pierwszy w głosowaniu za wyjściem. Możecie myśleć o mnie co chcecie ale ja zdania w temacie nie zmienię.
bergman31

Re: Prawo jazdy

Post autor: bergman31 »

Mnie i tak to niedotyczy, bo mając prawo jazdy C+E i D+E z kodem 95 i tak co 5 lat muszę przechodzić badania lekarskie i psychotechniczne. Do tego szkolenie okresowe na przewóz rzeczy i osób. Dochodzi wymiana prawa jazdy i karty do tachografu.
Awatar użytkownika
marek

Re: Prawo jazdy

Post autor: marek »

Widzisz kolego bergman 31 Ty chcesz a ja i 4 miliony ludzi będę MUSIAŁ . A to jest różnica I oczywiście jakiś unijny głąb nie policzył ile czasu zajmie przebadanie w przeciągu dwóch lat tylu milionów ludzi. Myślę że skończy się to nieposłuszeństwem społecznym na zasadzie ,, wszystkich nas nie zamkną,, Ja osobiście nie zamierzam mojego bezterminowego prawa jazdy wymieniać na terminowe ani robić żądnych badań. Po prostu zauważam że zaczynam popełniać niegroźne ale jednak błędy. i w myśl słów piosenki ,, trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym,, mam zamiar postawić samochód na kobyłki Osobiście myślę że wszystko rozbije się o tzw. prawa nabyte. Próbowano już zmienić zasady służby w policji i stanęło na tym że nowe przepisy dotyczą osób nowo wstępujących do policji . Ale co wku..ją ludzi to wkur..ją .
ODPOWIEDZ