Ach! Piękne to były czasy, kiedy miało się naście lat...

Do zaprogramowania, jeśli mógłbyśtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 23:20 Chodzi Ci o model, który chciałbyś zaprogramować, czy po prostu o fotkę?
Będę o tym pamiętał, jakby był jakiś plan w tym kierunku to będę się kontaktowaćtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 17:37 Aż miło czytać.
Jest Pan teraz top modmakerem. Jeżeli zna Pan kogoś, albo może i sam byłby zainteresowany wrzuceniem go do gry, to śmiał proszę pisać. Model mogę oczywiście udostępnić. Żal aby się marnował na dysku. Chyba nie jeden gracz by sobie takim w FS22 pokosił![]()
Nie ma problemu. Postaram się podesłać model do końca tygodnia. Poprawię go może jeszcze troszkę.kzs5050 pisze: ↑23 sty 2023, 23:49Do zaprogramowania, jeśli mógłbyśtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 23:20 Chodzi Ci o model, który chciałbyś zaprogramować, czy po prostu o fotkę?Byłbym wdzięczny - Nie ma owych sieczkarni w farmingach, mało materiałów jest. Około 2015 ktoś pisał że całą paczkę twoich modeli będzie wydawał ale od 2016 nic nowego nie wiadomo ;\
Dziękitomasinho09 pisze: ↑24 sty 2023, 21:39Nie ma problemu. Postaram się podesłać model do końca tygodnia. Poprawię go może jeszcze troszkę.kzs5050 pisze: ↑23 sty 2023, 23:49Do zaprogramowania, jeśli mógłbyśtomasinho09 pisze: ↑23 sty 2023, 23:20 Chodzi Ci o model, który chciałbyś zaprogramować, czy po prostu o fotkę?Byłbym wdzięczny - Nie ma owych sieczkarni w farmingach, mało materiałów jest. Około 2015 ktoś pisał że całą paczkę twoich modeli będzie wydawał ale od 2016 nic nowego nie wiadomo ;\
Tymczasem podsyłam wam jeszcze kilka fotek.
![]()
Cóż to za przyczepa na pierwszym zdjęciu?tomasinho09 pisze: ↑29 sty 2023, 10:40 Znalazłem jeszcze kilka modeli na dysku.
Przy okazji chciałbym poinformować, że każdy kto jest zainteresowany modelami, proszony jest aby napisać do mnie PW
Tak, model głównie w oparciu o Twoje plany i wspomagałem się zdjęciami z internetu. W tamtym roku zrobiłem jeszcze blisko 300 zdjęć wszystkich ursusów U które były na Wilkowicach także jak znowu wrócę do niego to zapas materiałów mam
Tak oficjalnie to nic nie wiadomo, zdaje mi się że kiedyś dawno jednego widziałem ale nie pamiętam dokładnie. Ale jeśli robiła ta osoba o której myślę to wykonanie miał pierwsza klasa