Drukarnia mnie poinformowała, że może dziś się uda wysłać kalendarze... Nic już nie mogę poradzić, tak więc najwcześniej ok. Trzech króli będą wysyłane jeśli faktycznie dziś wysłali z drukarni.
Ta sama drukarnia co w zeszłym roku. Największy problem był tam z projektem. Co chwilę musiałem coś do poprawki odsyłać, mimo dokładnego opisu wymagań. Na początku obsługiwał to praktykant, ale jak po którejś interwencji poprosiłem o zmianę grafika to już poszło.
Sam druk trwa normalnie - no ale co zrobić. Mam nadzieję, że zaraz po niedzieli będę je miał, opakowania mam już przygotowane, więc w 6 stycznia robię paczki i będę wysyłał.
Na razie nie ma co robić zadymy, jestem raczej ugodowy. Za towar nie płaciłem jeszcze, więc w sumie nie ma póki co nic do stracenia. Zapłata po odebraniu towaru
Kalendarze mają być u mnie teoretycznie jutro, bo drukarnia je dziś Fedexem ponoć nadała. Tak więc jutro wieczorem będę wszystkim co tutaj zamówili kalendarz wysyłał wiadomość z nr konta i prośbą o podanie danych do wysyłki.
Dla usprawnienia wysyłki paczkomatem chyba wystawię na Allegro lokalnie kilkadziesiąt sztuk - bo tam możecie robić przelew i wybierać sobie paczkomat. Usprawni mi to mocno pracę.
Koszt kalendarza to 20 zł + wysyłka. Jeśli po rozdysponowaniu całego nakładu zostanie jakaś "górka" to zostanie przeznaczona jak w zeszłym roku na utrzymanie strony i forum.
Dziś kalendarze dotarły. Jutro będę zaczynał pakować a jeszcze dziś jak wrócę z warsztatu to porozsylam Wam PW i wrzuce na allegro lokalnie. Jeśli ktoś kupi na Allegro wtedy to proszę dajcie mi znać że już tu mam nie liczyć