RE: Literatura na Allegro
Re: RE: Literatura na Allegro
Co ta fabryka w Kunowie produkowała ?
Przyczepy samozbierające, przyczepy objętościowe, prasy kostkujące "Robot" i "Jaga", prasy kostkujące "Kuna" do współpracy z młocarniami, stertniki, kabiny i fotele do ciągników Ursus i kombajnów Bizon.
- kumarzysta
Do dziś dnia fotele można kupić oraz części

Z 5 lat temu lub 10 można było kupić nowe kabiny do ciężkiej serii w modernizacji chyba 97, puszki też robili. Aktualnie nazywa się to agroplastmet Kunów.
Racja. Pisałem z nimi w temacie kabin właśnie M97. Ale cena dość zaporowa (jak na tamte czasy) no i dostawało się w sumie szkielet z szybami. Na pewno nie było dachu, a co do błotników to już nie pamiętam, chyba były. A paradoksalnie kabiny typowe dla starej serii "ciężkiej" mieli kompletne...
- kumarzysta
Mam aa daleko do nich aby być osobiście, a znów przez telefon mało co się dowiem. Produkują jeszcze coś do kabiny? Interesuje mnie parę elementów do modernizacji 85/89.
Taka ciekawostka, kabiny do cyklopa do dziś dnia można zamówić w firmie podwykonawczej warfamy/Ursusa w dobrym mieście, cena chyba 3tys.
Taka ciekawostka, kabiny do cyklopa do dziś dnia można zamówić w firmie podwykonawczej warfamy/Ursusa w dobrym mieście, cena chyba 3tys.
Witam, miałby ktokolwiek z was informacje gdzie mogę zakupić katalog do Jagi lub Rozrzutnika Wapna N010 Tytan?
- ursust25a2
w jakim dziale na allegro szukać tego typu prospekty ?