Słuchajcie, jak ktoś sobie życzy naklejki to proszę dopisywać tu niżej tak jak to zrobił szybki, a nie edytować postów poprzednich, bo mam to już spisane więc nie zauważę.
Dodatkowo mam też kubki tego typu po 29,90 - jak ktoś chętny to proszę też się dopisywać z ilością i wzorem:
Nie chcę zapeszać, ale dostałem właśnie sms, że kalendarze zostały nadane Więc jak jutro będą to lecimy z tematem W pierwszej kolejności wiadomości z nr konta dostaną Ci, którzy pisali tutaj w temacie, ale można się dalej wpisywać
Dla większych ilości - np. powyżej 6 i więcej sztuk indywidualnie ustalimy koszty - jeśli ktoś np. będzie sobie życzył dostawę Inpostem pod drzwi albo Pocztex Pocztą Polską - proszę o kontakt to zrobimy wyjątek aby obie strony były zadowolone.
Napisałem też do każdego z Was że proszę przelewać dokładnie taką kwotę jaka wynika z kalkulacji - na taką kwotę otrzymacie paragon. Jeśli ktoś zechciałby dodatkowo jakąś "końcówkę" przelać na forum - to można przelać na zrzutkę: https://zrzutka.pl/j7dtkh
W innym wypadku nadwyżki będę musiał Wam odsyłać, a to niepotrzebne zamieszanie wprowadza.
Fury82 i michal3p czekają na spakowanie bo wpłaty doszły
Dodam, że nie ponoszę odpowiedzialności za szkody intelektualne po lekturze gazet którymi zabezpieczam kalendarze przed otarciami Z racji, że nie kupuję gazet to biorę po sąsiedzku od pary emerytów - przy pakowaniu się nieźle uśmiałem z niektórych nagłówków - a rok temu ktoś dostał nawet jakąś panią skąpo ubraną w jednym z artykułów
Miło czytać takie opinie Ja jakoś się wygrzebuje z kalendarzowego zamieszania - dziś porobiłem ostatnie paczki dla Forumowiczów - tych co wpłacili,bo jeszcze czekam na kilka wpłat.