Tak jak mówi ^Ursus, przyczepy prawdopodobnie też miały takie koła.Przeglądając fotki Lanzów miały te felgi na pierwszy rzut oka identyczne. Ale diabel jak zawsze tkwi w szczegółach ...
Zgadza się. Była duża wymienność felg. Kiedyś padło stwierdzenie, że reflektory w Mikrusie są od C325. Podobnie było zresztą ze wszystkimi pojazdami nie tylko rolniczymi - reflektory w Warszawie, Nysie, Żuku, Jelczu, Starze są takie same
Mówią, że "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma". To normalne, że jak się już coś ma to się bardziej podoba Ja bym chciał mieć Ursusa nawet bez felg
Ale osobiście podobają mi się tak jak wyżej pisałem te tradycyjne pięciootworowe.
No wyposarzenia skrzynki niestety niemam:| Ale jeden z kumpli ma klucz z wytlaczką c-45 i bede musial jakos przekonac go do sprzedazy;P No i powiem ze balem sie tego czy sie spodoba ta kiera ale widze ze pozytywna reakcja:):):)
No wsumie od strany technicznej to mozna powiedziec ze jest juz dobrze tylko jak sie ociepli to pomluje kola zamachowe os strony regulatora i sie pobawie z tym olejem. I przedewszystkim musze zregenerowac chlodnice poniewaz na nowe brak funduszy a jeszcze auto by mi sie zdalo wynienic. Na koniec bede musial tez ladowania zrobic bo cos w kulki leci. Bede mial tez trochu roboty z oslonką lewą (gitarką) bo jest z lekksza przykorodowana a nadodatek dziorawa ale naszczescie mam migomat i mysle ze jakos to wyjdzie:) A wlasnie, filmik mam przed remontem i rowniez mam video jak jak juz pracuje po pierwszym uruchomieniu:):):)