Ja również chciałbym wszystkim podziękować za tą wspaniałą atmosferę podczas imprezy - szczególne podziękowania należą się organizatorom. Piotrek (tak tak ten co ma takie gadane na scenie

) i Pan Rafał Rosolski spisali się świetnie - pomimo, że mieli masę pracy.
Ja wczoraj wracając z Wilkowic co chwila słyszałem odgłosy bombajów i rozglądałem się czy czasem gdzieś taki nie jedzie obok mnie

Przy okazji muszę się pochwalić

Od Karola dostałem w prezencie maszynę parową a właściwie model maszyny parowej. Pod groźbą pracy w kamieniołomach z dala od starej techniki rolniczej mam ją odrestaurować i uruchomić by cieszyła oko na kolejnym Festiwalu. Dzięki Karol - postaram się zrobić z niej porządny eksponat

Ponadto podziękowania za przybycie należą się:
-Marcinowi125p
-Sebrightowi
-Mirowi
-Pawłowi (świetny Zetorek z Huraganem)
Wymieniłem tych Retrotraktorzystów z którymi rozmawiałem i których zapamiętałem. Jeśli ktoś został pominięty to przepraszam :uhoh:
Rafał także wyposażył mnie w kilka ciekawych gadżetów

Jacek jak zwykle służył wiedzą - ja starałem się wszystko chłonąć i przyznam, że dowiedziałem się kilku rzeczy o C45-tkach których wcześniej nie wiedziałem

Moim zdaniem ten Festiwal za rok powinien trwać minimum 7 dni

Jeszcze tyle tematów pozostało nieprzedyskutowanych :no:
Wczoraj po powrocie odebrałem maile i mam w zanadrzu kilka ciekawych konstrukcji (polskich) o których być może wielu z Was nie słyszało. Niedługo wszystko się pojawi na stronie

uff to póki co tyle

Trzeba zgrywać fotki i wrzucać do Galerii a potem pomyśleć na jakaś relacją
Ahhh zapomniałbym - serdeczne podziękowania należą się też Sylwkowi, który dzielnie bronił naszego stoiska przed wiatrem, tłumami oraz stawiał swoje pierwsze kroki w handlu modelami

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...