TRANSPORT
RE: TRANSPORT
Potrzebowałbym odebrać silnik z oświecimia
jeśli ktoś miałby możliwość przejęcia sprzeta i zabrania gdzieś bliżej Bydgoszczy - będę wdzięczny
jeśli ktoś miałby możliwość przejęcia sprzeta i zabrania gdzieś bliżej Bydgoszczy - będę wdzięczny
Jaka waga i wymiary?
Zależy od gabarytów, ale od biedy miał bym możliwość przejęcia i przechowania, ale równocześnie zabrał bym go trochę dalej od Bydgoszczy
Zależy od gabarytów, ale od biedy miał bym możliwość przejęcia i przechowania, ale równocześnie zabrał bym go trochę dalej od Bydgoszczy
Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
Jeśli Cie to coś ratuje to taki silnik mogę do siebie stargać, ale za ok. 200 zł na paliwo. Mam tam bardzo niespieszny temat do załatwienia, a jednocześnie nieopłacalny na jakąkolwiek pojedynczą wyprawę.drandrzej napisał/a:
Potrzebowałbym odebrać silnik z oświecimia
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
wymiary 130-65-90 (cm), waga ok 180 kg powinna być , silnik jest na małym wózku
temat niespieszny wybitnie i szukam wersji ekonomicznej *rofl*
temat niespieszny wybitnie i szukam wersji ekonomicznej *rofl*
To moja odpada. Jakbym miał coś pilniejszego to mógłbym koszty przerzucić bardziej na swoją stronę, a tak to prawie, że specjalnie musiałbym przyczepkę zaczepiać.
Jeśli gość by Ci się zgodził to spakować na paletę, tak aby weszło w obrys palety Euro 120x80, to przesyłka kurierem by kosztowała ok. 150 zł
Może warto się nad tym zastanowić?
http://allegro.pl/usluga-kurierska-kur ... 16583.html
Jeśli gość by Ci się zgodził to spakować na paletę, tak aby weszło w obrys palety Euro 120x80, to przesyłka kurierem by kosztowała ok. 150 zł
Może warto się nad tym zastanowić?
http://allegro.pl/usluga-kurierska-kur ... 16583.html
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Witam
nadal aktualny temat slnika - oswięcim
własnie okazalo sie że jade w trasę Bydgoszcz-Gorzów wielkopolski-Bydgoszc
jakby coś komuś było trzeba mieszczącego się w bagazniku - mogę zabrać , w razie potrzeby - kontakt kom. bo własnie ruszam
nadal aktualny temat slnika - oswięcim
własnie okazalo sie że jade w trasę Bydgoszcz-Gorzów wielkopolski-Bydgoszc
jakby coś komuś było trzeba mieszczącego się w bagazniku - mogę zabrać , w razie potrzeby - kontakt kom. bo własnie ruszam
Mi potrzeba z Kartuz na podlasie przewiesc komarka.
Spod Poznania na podlasie Lomza przewiesc wsk. kto moze niech sie odezwie.
Te dwa ogloszenia aktualne.
Spod Poznania na podlasie Lomza przewiesc wsk. kto moze niech sie odezwie.
Te dwa ogloszenia aktualne.
A ktoś podróżuje Wrocław - Zielona Góra - transport pług 2 skibowego.
A czy ktoś miałby coś do przewiezienia po trasie Wrocław - Opole - Bytom - Dąbrowa Górnicza - Kraków - Wieliczka - Gdów - Gorlice ??
Obojętnie w którym kierunku. Szukam wspólnika do podziału kosztów
Mogę nieco odbić od trasy.
Obojętnie w którym kierunku. Szukam wspólnika do podziału kosztów

Ooo, to widzę Paweł w moje strony się wybierasz (Gmina Gdów) 

No nie tylko Twoje
Mamy tu jeszcze jednego kolegę z tego rejonu

A kto to taki? *eek*
Jeśli tylko będę w domu to razie czego zapraszam w moje skromne progi na przerwę,
Jeśli tylko będę w domu to razie czego zapraszam w moje skromne progi na przerwę,

Paweł czy oświęcim się wpisuje w okolice ?
Sebrightsvecla napisał/a:
A kto to taki? *eek*

Wpisuje, ale koszt paliwa musielibyśmy jakoś rozsądnie podzielić. Bo ja wyjazd uzależniam od kosztów. Poza tym jak bym jechał tylko po swoje graty to nie biorę przyczepki, więc spalę mniej paliwa.drandrzej napisał/a:
Paweł czy oświęcim się wpisuje w okolice ?
No i szybciej pojadę :p
Ooo, znów się wybierasz w moje strony
W razie czego zapraszam 
Svecla jesteś z okolic Gdowa?

Svecla jesteś z okolic Gdowa?
Zetor 25K - 1953; Dolpima PS290 - 1988 (chyba); Dezamet ... - 1988; Żuk A06 - 1980; MF70 - 1980 i 1989; HakoTrac T6 - 1963; Dzik 2 - 1969; Ursus C-355 - 1972; Hakotrac T8 - 1965;
Paweł przelicz , poza tym chyba te gabaryty spokojnie wejda ?
można silnik odciąć na śrubach od wozka , zdjąć koła upakować - ja spokojnie to sobie poskładam
można silnik odciąć na śrubach od wozka , zdjąć koła upakować - ja spokojnie to sobie poskładam
@~SEBRIGHT - tak jestem z okolic Gdowa, z Czyżowa dokładnie rzecz biorąc - druga strona gminy 

Nie, mi do bagażnika tyle nie wejdzie.drandrzej napisał/a:
Paweł przelicz , poza tym chyba te gabaryty spokojnie wejda ?
Ja też jestem z okolic Wieliczki chciałbym zaznaczyć 

- Jacek ze Skansena
Z okolic Kluczborka Wielunia trzeba zabrać silnik ok 350 kg. do Bydgoszczy.