Cennik odśnieżania

Rozmowy nie na temat
bossmann

RE: Cennik odśnieżania

Post autor: bossmann »

Podejzewam ze praca przyjemna i pożyteczna i w służbie narodu jak by nie było... fajna sprawa.
jacek0106

Post autor: jacek0106 »

Przemo wspomniał że Fastrac łamie się w pół, nie wiem jaki model, ale ten nasz skręca tak jak Dutra, i nie ma przegubu jak np. Fadroma czy LKT.
Prawda jest taka że takim traktorem można już w śniegu coś wojować.
Bo moja czterdziestka z jednym napędem nie może nawet takich zasp przebić jak bus Transporter t3 syncro.
Awatar użytkownika
Przemo

Post autor: Przemo »

Tak tak Jacek0106 masz rację poniosło mnie trochę Fastrac ma skrętną przednią oś,a że ja jeżdzę też 4CX który ma funkcję "KRABA" czyli przednia i tylnia oś jest skrętna i jest fajny efekt jakby chodził bokiem, noi mi się pomyliło bo to i to w końcu JCB**clap*

A co do twojej 40-tki to załóż po 4-5 łańcuchów takie solidne najlepsze są od taśmy rozrzut.oborn.na koła, 4-ka i ogień*lol* to nawet potrafi na lodzie przód unieść, tak pięknie łańcuchy rwą uwierz mi 40-tka też potrafi:p

pzdr Przemo*yes*
jacek0106

Post autor: jacek0106 »

Witam.Przemo ja na łańcuchach ją cały czas zimą miałem, ale po odrestaurowaniu, sam rozumiesz błotniki też od wewnątrz pięknie odmalowane, wszystko cacy i był strach, to łańcuchy ostatnio sąsiadowi sprzedałem. Są nowe kapcie to jakoś jeżdzi. Jak się zakopię to ją transporterem wyciągam, ale on ma żółwia i 2blokady, dlatego przy terenowej gumie z bieżnikiem MT daje radę traktorowi 2WD.
ODPOWIEDZ