W razie udanej transakcji liczę na 10% znaleźne:D(żart). A tak serio nie wszystkim muszą podobać się "blondynki" albo "brunetki" niektórzy wolą "rude".maciekd napisał/a:
no te porsche to mnie zaciekawilo, tym bardziej ze to Master, ciezko zdobyc taki model. 3 cylindry, 40km- cudo:D
Wiadomosc poszla do niemiec, jak sie dowiem czegos to napisze
no wlasnie mnie kreci cos czego nie ma na codzien, takich zetorow sa dziesiatki/setki tysiecy, wiec trudno mu bedzie stac sie zabytkiem o znacznej wartosci
Kupię stary ciągnik- min. 40-50lat
RE: Kupię stary ciągnik- min. 40-50lat
Dostalem telefon od znajomego czy nie chce kupic AP22 z 1958( porsche) problem jeden ze stoi w belgii, a na wycieczke checi jakos brakuje, ale chyba zdecyduje sie na ten sprzet, prawdopodobnie na zarobek.
Ile bylibyscie w stanie zaplacic za takie porsche- na ile wyceniacie- model praktycznie identyczny jak moj, kompletna renowacja, silnik, uszczelnienia, pompy, piaskowanie, lakier.
Ile bylibyscie w stanie zaplacic za takie porsche- na ile wyceniacie- model praktycznie identyczny jak moj, kompletna renowacja, silnik, uszczelnienia, pompy, piaskowanie, lakier.
Ktos jezdzi z Belgii laweta i za 450 euro zabierze.tak bynajmiej osobówki bral.
wiesz z logistyka problemu nie ma, ale ja nie jestem zwolennikiem kupowania na odleglosc takich rzeczy, na zdjeciu wszystko ladnie wyglada, a w rzeczywistosci w 80% przypadkow jest lipa, dlatego sam jezdze zawsze po samochody/ maszyny, w razie porazki zawsze mam kilka planow awaryjnych, innych maszyn, aut.
A jak mi przywiezie do domu taki traktorek okaze sie ze nie byl warty tych pieniedzy i trudno bedzie odzyskac swoje pieniadze przy sprzedazy. Wiec to odpada.
a samemu jezdzac zawsze mozna kilka towarow kupic i na paliwo i kieliszek chleba zostanie:D
A jak mi przywiezie do domu taki traktorek okaze sie ze nie byl warty tych pieniedzy i trudno bedzie odzyskac swoje pieniadze przy sprzedazy. Wiec to odpada.
a samemu jezdzac zawsze mozna kilka towarow kupic i na paliwo i kieliszek chleba zostanie:D
Nietrzymaj nas w niepewnosci tylko kup ciagnik w końcu.