Widzę że pojawi się sprzęt ciężki ZSRR.
Może jakaś próba siłowa K 700 & Gryzli.
Byłoby piękne widowisko.
K 700 to jest to co mi się podoba.
Chyba przyjadę do Wilkowice.
Przy okazji mam pytanie - czy do dyspozycji sędziów będą jakieś paliki, pachołki itp, czy trzeba sobie radzić we własnym zakresie jak na zeszłorocznym Festiwalu:?
A ja mam nadzieję, że w końcu ci którzy się angażują w sędziowanie czy pokazy, też dostaną jakąś coś tam..... Nie chcę podpowiadać. Od myślenia są inni. Powinni pomyśleć także nie tylko o sobie.
Witajcie
dzisiaj koledzy będę jechał trasa obok Wrocławia i na 5 i dalej w górę Poznań aż do Piły a w sobotę wracał .
I pozdrawiam oborniki i wilkowice bo będą po lewej stronie wszystkiego dobrego dla wszystkich.*tup**tup**tup*
1) temat palików, pachołków - faktycznie do zrobienia
2) brakuje ekipy do traktorpulingu jeszcze , tak z grubsza
3) będzie kategoria wyścigi gigantów - myślę (nie tylko o sobie *yes*) że widowiskowa
4) Jacek , jak za poprzednich zarządów - ta praca jest i zauważona i zapamietana i będziemy starali się - podobnie jak poprzednicy - docenić zaangażowanie . ta praca zawsze potem owocuje w podziękowaniach pozakonkursowych i brana jest pod uwagę choćby w kolekcjonerze roku
5) Paweł , chętnie posłucham konkretów , na PW , lub osobiście - każda podpowiedź która sprawi że festiwal/klub będzie lepszy jest mile widziana - bo w końcu wszystkim nam ma tym zależy
6) MF jedzie , podratowany żeby się poruszał ale w wyścigach nie mam co startować , pary mu wystarcza na krótko , potem strzela , spadają obroty - ma gdzieś regulacje składu mieszanki , .... pół dnia kolejne poszło - no ale przynajmniej chodzi - w Kostrzyniu by już przejechał przez most *yes*