85-lecie Szkoły w Bojanowie

Rozmowy na temat zlotów i imprez
Awatar użytkownika
Deleted_User

RE: 85-lecie Szkoły w Bojanowie

Post autor: Deleted_User »

no tak... z facetami jak z dziecmi... zebym ja musiala was pilnowac :D ale spooko...

Co do tematu szkoly- powrocimy do niego na pewno, obiecuje to. Zreszta najlepiej bedzie jak z zainteresowanymi bede sie kontaktowac przez gg lub "magiczne" PW a na forum opublikujemy informacje po zebraniu. Kto jest za?
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Post autor: Ursus »

Eeee najlepiej od razu konkrety tutaj pisać :)
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

Post autor: Jacek ze Skansena »

No jaqk wam idzie pzygotowanie. Sam nie bardzo ale to nie znaczy, że mnie nie interesuje ta impreza!
Awatar użytkownika
rafal

Post autor: rafal »

Jacek ja jednak będe nalegał , żebyś spróbował zgrać termin. Po prostu musisz tam być i już. Jakoś nie moge sobie wyobrazić żebyś nie pojechał. Przemyśl jeszcze sprawę. Może się uda
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

Dzisiaj próbowałem odpalić Bociana ale ako siadło. Jutro nowa próba.
Awatar użytkownika
Deleted_User

no to kombinuj, odpalaj go i w Bojanowie sie widzimy mam nadzieje :bigrazz:
Awatar użytkownika
Deleted_User

Lanz, dla twojej informacji 10 lutego na walnym zebraniu przedstwaie konkrety o ktorych TY nie musisz wiedziec bo i tak znam twoje "zainteresownie" ta impreza i twoje ironiczne komantarze nie bawia mnie, sa mi obojetne tak samo jak twoja osoba :lol: Wiec z łaski swojej nie mieszaj sie do tematu ktory cie nie dotyczy i w ktorym tylko niepotrzebnie mącisz. Zreszta to potrafisz najlepiej.
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Spokojnie :rol: Chyba nikt nie chce wyłapać ostrzeżenia :confused::D
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Awatar użytkownika
rafal

Spokonie , spokojnie , bo robi sie jak na ringu bokserskim. A przecież ma panować koleżeńska atmosfera i pomoc jak mawia nasz admin.
Najlepiej poczekac na konkrety 10 lutego i wszystko bedzie wiadomo. Nie ma potrzeby wytwarzania takiego ciśnienia jak byśmy mieli lecieć na Marsa. :yes:
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

Co tam słychać w Bojanowie? Czy coś się ruszyło w temacie pokazów?
Awatar użytkownika
Deleted_User

wszystko powiem do konca 10 lutego na zebraniu. zreszta wpadne naie z radny ktory mi pomaga ;) taki dodatkowy gosc reprezentujacy wladze miasta i szkole. Ale jest ok. teraz w poniedzialek jest kolejne zebranie komitetu organizacyjnego "lecia" i bedzie na nim do konca wszystko dogadane. Ale jest dobrze, 10 wpadam z konkretami i je przedstawiam. Jacek mozesz sie nie martwic bo ciebie poinformuje juz wczesniej co jest nowego w sprawie Bojanowa.
Awatar użytkownika
rafal

No to cieszymy się z tego powodu Balbinka. Zatem już za tydzień widzimy się w Lipnie .
Awatar użytkownika
Deleted_User

No to teraz, po zebraniu moge napisac dla wiadomosci wszystkich, a przede wszyskim tych nieprzychylnie do mnie nastawionych osob, ze cala sprawa zostala pomyslne przyjeta i widzimy sie 23 czerwca w Bojanowie (szkoda ze to jeszcze tyle czasu, bo ja juz nie moge sie doczekac :rol: )
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

Balbina napisał/a:
No to teraz, po zebraniu moge napisac dla wiadomosci wszystkich, a przede wszyskim tych nieprzychylnie do mnie nastawionych osob, ze cala sprawa zostala pomyslne przyjeta i widzimy sie 23 czerwca w Bojanowie (szkoda ze to jeszcze tyle czasu, bo ja juz nie moge sie doczekac :rol: )
Czyli jednak wszystko ok poszło :D Szkoda, że ja nie dotarłem na to zebranie - chyba zezłomuje ten samochód bo w takim momencie nawalił :upset: To nie pozostaje mi nic innego jak Ci Balbinko pogratulować i życzyć dalszego zapału przy przygotowaniach - bo to dopiero początek :)
Awatar użytkownika
Deleted_User

pewnie ze poszlo ok i to latwiej niz myslalam :) niektorym osobom chyba nie odwdziecze sie za pomoc do konca zycia, tyle mi pomogli. Ale ciesze sie ze moj pomysl zostal przyjety i wzbudzil wiele zainteresowania, fajnie ze tyle osob oferuje mi swoja pomoc i chce przyjechac do Bojanowa.
Awatar użytkownika
rafal

Wszystko jest na dobrej drodze , przyjechał radny i rozmawiał z Prezesem. Teraz są już w kontakcie. Balbinka , zaprezentowała resztę tematu już od siebie, podczas zebrania. Mysle , że będzie bardzo dobrze.
Dobrze też , że Karol zaoferował Balbince dowiezienie do domu , choc trochę pewnie nadrobił km. Bo nie miała by jak wrócić. Dzieki Karol za pomoc. :)
Awatar użytkownika
Deleted_User

najwyzej bym zostala ja bym sie nie obrazila za taka opcje :D tylko pewnie bylabym szukana przez moja ekipe z ktora juz zdazylam uczcic sukces :) zreszta w Bojanowie w czerwcu obiecuje konkretna balange dzien przed oficjalymi obchodami lecia szkoly. Oczywiscie zapraszam wszystkich ktorzy mi pomogli w kwestii tego zlotu.
Awatar użytkownika
Mirek

Post autor: Mirek »

A jak tam po balu??? Udała się impreza??? Szkoda, że nie miałem wolnego, ale może za rok...:D
Fajnie że sie udało wszystko załatwic i zlot się odbędzie:yes:
Awatar użytkownika
rafal

bal był fanatstyczny , bawilismy się prawie do końca. Za rok powtórka:yes:
krótką relację wkrótce zamieścimy na stronie klubowej Trakor i Maszyna wraz z fotkami
Awatar użytkownika
Jacek ze Skansena

No tak. Możnabyło potańczyć i ....... troktora dosiąść i......... z pługiem powalczyć. A jak kto niechciał to inne przyjemnosci były. A jakie? A myszki szare mogą być z wystawy? Naprawdę warto było jechać.
ODPOWIEDZ