c328 druga młodość
- chrapek3011
RE: c328 druga młodość
No...jak tylko alternator...
-
-
No staram się aby syna nauczyć jak się capkiem jeździło ,jusz mi zapowiedział ze nie ma mowy o sprzedaży ,
No i to cieszy
że młode pokolenie rośnie, które będzie wychowane na starych URSUS'ach *tup*

Facebook. old URSUS tractor
-
Myślę ze stare dobre ursusy nie jedno pokolenie jeszcze wytrzymają i bendę cieszyć swoim retro
*tup*
*tup*
ŁADNA PRACA SILNIKA I DO TEGO ŁADNIE SIE PREZENTUJE
-
Idziesz jak przecinak! Składanie w całość, to najlepsza zapłata. Wtedy widać ile pracy się włożyło z sprzęt 

-
dzięki chłopaki ,masz rację damber ,masz racje ,no do całości jeszcze daleko ,najgorsze muchy i ich sranie bo mnie to wkurza jak mi robote ppaplają ,pozdro*tup*
No bo mucha, to już takie stworzenie, które jak widzi, że coś się błyszczy, to od razu musi nasrać! Ja się ratuję wszystkim czym się da! Muchozol'e, lepy, środki do spryskiwania, a ostatnio zastanawiam się nad kupnem elektrycznego odstraszacza robali, ale czy to działa... trzeba będzie wypróbować 

-
trochę za jasno pomalowałem korpus noi wszystko widać ,no nie wiem czy ten elektryczny da sobie radę z muchami ,a jak kierunki masz czas aby coś podziałać
Poprzednie lata były jaskółki, to miałem spokój, a w tym roku tylko kopciuszki zrobiły sobie gniazdko, ale już młode poszły z gniazda i nie ma kto much łapać!
O kierunkach pamiętam. Muszę zamówić parę części m.in. klosze i uszczelki, a trzeba wszystko zamówić za jednym razem, aby dwa razy za dostarczenie nie płacić *annoy*
O kierunkach pamiętam. Muszę zamówić parę części m.in. klosze i uszczelki, a trzeba wszystko zamówić za jednym razem, aby dwa razy za dostarczenie nie płacić *annoy*
- jarekstryszawa
- Kontakt:
U nie jeszcze po sprzętach łażą oswojone kotki polowe- dodatkowo w czasie rui cała masa kawalerów... Wszędzie odbite łapki :@
-
Normalnie, aż się ucieszyłem jak ujrzałem metalowe lampy z tyłu!
A nie te plastiki, których obudowy przypominają doniczki 

-
masz rację ,metalowe to mają wygląd plastikowych nawet nie oglądałem ,chociażte środki w tych metalowych to tesz nie są za dobre .pozdro
Najlepsze to były z dobrych czasów miały solidne wkłady
Najlepsze to były z dobrych czasów miały solidne wkłady
Pięknie. Lśniące cacko .
- jarekstryszawa
- Kontakt:
Ładna robota!