c 325
RE: c 325
Ta lampka wyglada tak samo jak ta z podswietleniem,tylko niema podswietlenia. U mnie na ten przyklad beda dwie z podswietleniem ,jedna bedzie pofswietlac tablice rejestracyjno a druga tanlice informacyjno. Co do stacyjki to mi sie wydaje ze taka.
Dokładnie, też dłuższy czas trafiałem na same z podświetleniem - ale są też i bez. U siebie jednak - nieświadomy, że mam taką bez podświetlenia - założyłem obie z podświetleniem - zamiast klosza wstawiłem pomalowaną na czarno blaszkę. Ale też trochę z tego powodu, że może dam tam kiedyś jakieś logo RetroTRAKTOR czy coś - i będzie też podświetlone
Tu na fotkach może nie widać zbyt wiele, ale ta po prawej nie ma podświetlenia.

Tu na fotkach może nie widać zbyt wiele, ale ta po prawej nie ma podświetlenia.

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Ale załóż proszę o Pelikanie osobny temat bo się robi bałagan 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...