rozrusznik dobrze wyczyściłem potem podkład reaktywny +akrylowy i kupiłem chrom w spreju do felg kilka warsw noi tak to wyszło ,kupie licznik motogodzin do 28 bo mój coś szwankuje
pompa jest u pompiarza bo coś szwankuje ,a silnik to poprzedni właściciel zmieniał ,ja jusz takiego kupiłem ale w planach mam zamiar w przyszłości przywrócić go do oryginału,*tup*
mój trzyma super morze to kwestia podkładu lub firmy tego spreja ja mam Chempion kolor nawet na kolektorze wydechowym narazie nie stracił koloru ,musisz poprubować pozdro
Klosze i gumy do kierunków zamówione, ale ciekaw jestem jaka jakość będzie, bo te co oglądałem w sklepie, to nie zbyt dopracowane *no* To jeszcze trochę potrwa z tymi kierunkami, bo chwilowo, to robię wszystko na raz, reflektory, budka i jeszcze do tego rozbudowuję hydraulikę w C 325 *tup*
tablice z rocznikiem zamawiał kolega mf135 gdzieś na alegro koszt około 30 zł.szt.numerki są wytłaczane samochodzik tesz ,.nie ma sprawy damber narazie założłem sklepowe ,instalacja zrobiona ,po drodze mogę jeżdzić pozdro.i zdrowia życzę*tup*
Jak szukacie części to polecam Wam: http://hurtowniarolnicza.pl/czesci-do-ciagnikow/. Bardzo dobry sklep internetowy w którym znajdziecie części zamienne, sprzęt i akcesoria. Wyszukajcie sobie poprzez wyszukiwarkę to, czego potrzebujecie