Model zetor 50 super
RE: RS09
Dzięki Rafał bardzo mi miło:D A to link do kolejnego zdjęcia;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d0b ... ff17b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d0b ... ff17b.html
- Jacek ze Skansena
Przepraszam, że się wtrące ale jesteś kolego specjalista. Gratuluję
- agrotechnik
Proponuję abyś założył własny temat, bo tu to ciągnąć nie ma sensu, bo tu jest temat o RS z_daro.

- Dobrodziej103
RE: Model zetor 50 super
Fajnie Fajnie:yes: Ale zdjęcia zrobione chyba zaraz po pomalowaniu czy to wina światła??
Dzięki:)
A fotki takie dlatego że takie złe światło. Jutro palnuje dokończyć układ kierowniczy i zrobić światła. No i jak z kołami sie porządek zrobi to ładniejszy sie zrobi.
A fotki takie dlatego że takie złe światło. Jutro palnuje dokończyć układ kierowniczy i zrobić światła. No i jak z kołami sie porządek zrobi to ładniejszy sie zrobi.
- agrotechnik
No Darek, gratuluję. Bizon będzie miał fajne towarzystwo.

Gratulacje, fajny Superek i zielony. Daro czy tam w koszyku dobrze zauważyłem leży też maska do Zetorka 25?
Bardzo fajnie efekt końcowy będzie świetny:) Też mi się tak wydaje że to maska do Zetorka;)
Dobrze zauważyliście, to niedokończony zetor 25k, mam do niego koła. Może kiedyś będzie pomagał superkowi.
Na dzień dzisiejszy zetor ma zrobiony TUZ. Musze jeszcze jakoś wymyślić blokade żebym mógł zatrzymywać go w dowolnych pozycjach:

Niezależało mi na estetyce wykonania ale na trwałości jakby ktoś miał wontyB)
Na dzień dzisiejszy zetor ma zrobiony TUZ. Musze jeszcze jakoś wymyślić blokade żebym mógł zatrzymywać go w dowolnych pozycjach:

Niezależało mi na estetyce wykonania ale na trwałości jakby ktoś miał wontyB)
I tak prezentuje się świetnie i nie mogę się doczekać końca prac;)
Jestem pod wrazeniem
Jesli bedziesz kiedys chcial odsprzedac superka to napisz, bycmoze sie dogadamy
Fajnie by bylo miec miniaturke tego co stoi na placu (w dodatku tez zielonego)
Mysle ze opcjonalnie z kabina bys tez problemu nie mial...
Jeszcze raz gratuluje talentu...

Jeszcze raz gratuluje talentu...

- Dobrodziej103
Jak kabinkę mu założysz to się nie obrazi:D
No to zrobie z kabinką:)
Jak powiedziałem, tak zrobiłem, rama kabinki skończona i pomalowana, teraz tylko szybki wprawić i dach założyć. Pomalowałem też przednią atrape, filtry i obciążniki na żółto.

PS. W rzeczywistości model ta sie nieświeci, tylko aparat jakis dziwny, próbowałem opcjami regulować i jeszcze gorzej było.
Jak powiedziałem, tak zrobiłem, rama kabinki skończona i pomalowana, teraz tylko szybki wprawić i dach założyć. Pomalowałem też przednią atrape, filtry i obciążniki na żółto.

PS. W rzeczywistości model ta sie nieświeci, tylko aparat jakis dziwny, próbowałem opcjami regulować i jeszcze gorzej było.