Witam. Mam dziwny problem z montażem tylnych lamp (kupione przez sklep mizar oryginalne lampy metalowe do T25) na nowe błotniki, gdyż tamte są wszędzie pogięte i nie opłaca mi się nawet ich prostować, gdyż też są pospawane gdzie tylko się dało więc zakupiłem nowe. Kolejny problem jest z migaczami (kupione w sklepie mizar oryginalne metalowe migacze do T25) nie mogę ich zamontować gdyż nie mam do nich nowych oryginalnych podstawek, które zostały w kabinie lecz są tak pogniecione, że masakra i nie da się ich odkręcić od kabiny, gdyż śruby na których są wkręcone są tak skorodowane i zapieczone, że nie chcą w żaden sposób odkręcić (odrdzewiacz nawet nie pomaga). Czy macie na to jakieś rozwiązania, pomysł ?
Jest to pilne, gdyż chciałbym uporać się z elektryką teraz gdy mam wolne i być gotowym na przegląd w marcu (swoja drogą chciałbym nim wyjechać sobie na ulice i troszkę nim pojeździć).
Jeżeli ktoś ma do sprzedania podstawki do migaczy (ja to tak nazywam) to bardzo chętnie kupię za przyzwoitą cenę.
Proszę o pomoc