RS 09-od początku
RE: RS 09-od początku
Jutro odbieram wielorak po piaskowaniu. Teraz ostro do roboty, bo za tydzień jedziemy z RSem do Minikowa 

- Szczepan-1990
Tydzień składania wszystkich gęsiostópek śrubek duperelek przed Toba Rafał 

Jak zwykle wszystko na oststnia chwilę, ale ja chyba pracuję bardziej efektywnie pod presją czasu.

Rozmawiałem przez bramkę ale nie z właścicielem .Tur w RS oryginalny .Nie na sprzedasz .Zdienc nie zrobiłem ale pozwolił :yes: Stoi tam jakaś samoróbka tył wygląda jak od c45 .Mogę się mylić z bliska nie obejrzałem:mad:
Teraz tak oglądam rysunki w ksiazce i chyba sie rąbnąłem. Bedę musiał przesunąc jutro całośc o 2 otwory do przodu. Po prostu z tyłu moga mi się nie zmiescic redlice:|
- Szczepan-1990
Zamurowało mnie. Elegancko to wygląda. Naprawdę! Tak też oglądałem, trochę wszystko 'na styk' wisi.
- Deleted_User
No pięknie!:bigeek::D
Gesiostópek niestety nie zdąże przygotowac, zamontuje tylko redlice. Ale na Wilkowice będzie cały komplet.
Acha , flaga made in GDR- wypordukowana w 1984roku- nówka z magazynu NRD i czasów Ericha Honekera
Podłaczyłem siłownik. Hydraulika pracuje doskonale:). W pozycji transportowej jest dodatkowy bolec zabezpieczjacy przed opadnięciem całego wieloraka na ziemię.

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f80 ... 62e91.html]
[/URL]
ale najfajniejszy jest widok na to żelastwo między kołami zza kierownicy RSa

Acha , flaga made in GDR- wypordukowana w 1984roku- nówka z magazynu NRD i czasów Ericha Honekera

Podłaczyłem siłownik. Hydraulika pracuje doskonale:). W pozycji transportowej jest dodatkowy bolec zabezpieczjacy przed opadnięciem całego wieloraka na ziemię.

ale najfajniejszy jest widok na to żelastwo między kołami zza kierownicy RSa

wygląda super , napracowałeś się nieźle
gratulacje
gratulacje
Jestem pełen podziwu dla twojej wytrwałości. Piękna robota! Tak jak się należy. :yes:
- klusek-rolnik
Ładnie rafal to teraz do Wilkowic z tym zestawem;)
- Szczepan-1990
Az wstyd sie swoim pokazać takim nagim 

co tam , dawaj golasa , przysłoń silnik listkiem 

- Szczepan-1990
Silnik silnikiem ale co z ramą 

To daj mu tą skrzynię:)
- Szczepan-1990
Pożyteczniej będzie zamontować mobilny bar 

Z tym barem Szczepan to pomyśl poważnie. Wspaniale było by pijąc piwo, jadąc podziwiac zmieniające się widoki.
Dzieki wszystkim za dobre słowa. W sumie nie było, aż tak wiele pracy. Demontaz na cz. pierwsze, piaskowanie, podkład malowanie i montaż. Na szczęscie wszystko jest w idealnym komplecie. Gdy dostałem Rs razem z kupą żelastwa i róznych dupereli w skrzynkach narzedziowych na błotnikach to myślałem po co to wszystko. Teraz przy montażu okazuje się ze kazdy klocek ma swoje miejsce i pasuje tam gdzie powinien. Zabawa przy Rsie przypomina mi zabawę zestwawem klocków lego technik:D
Dzieki wszystkim za dobre słowa. W sumie nie było, aż tak wiele pracy. Demontaz na cz. pierwsze, piaskowanie, podkład malowanie i montaż. Na szczęscie wszystko jest w idealnym komplecie. Gdy dostałem Rs razem z kupą żelastwa i róznych dupereli w skrzynkach narzedziowych na błotnikach to myślałem po co to wszystko. Teraz przy montażu okazuje się ze kazdy klocek ma swoje miejsce i pasuje tam gdzie powinien. Zabawa przy Rsie przypomina mi zabawę zestwawem klocków lego technik:D
- Szczepan-1990
Hehe, i to się nazywa podejście do sprawy
Wielki szacunek. Rafaał? A dasz się przejechać w Wilkowicach swoim RS?