michal3p pisze: ↑13 sty 2021, 13:12
Do mnie dzisiaj dotarł, dzięki wielkie parę kartek się wyczepiło z tych drucików mocujących, ale nic się nie przerwało na szczęście
Możliwe, że niechcący przy przeglądaniu albo pakowaniu - bo każda sztuka została przejrzana przez moją żonę, żeby nikt nie dostał jakiegoś wybrakowanego albo uszkodzonego
Do końca tygodnia wszystkie kalendarze mam nadzieję zostaną rozesłane - Ci co nie wpłacą bo nie zdążyli itd proszę o kontakt, bo w weekend wystawiam na Allegro te pozostałe sztuki i kto pierwszy ten lepszy
Ostatnie sztuki, kalendarz pojawi się jeszcze na WOŚP - ale ani na forum, ani na Allegro już zamawiać nie będzie można - więc kto nie otrzymał ode mnie danych do wpłaty to praktycznie to jest ostatnia szansa, żeby go pozyskać (zakładam, że osoby, które zadeklarowały się w ostatnich dniach na forum że wpłacą - w innym wypadku jeszcze kilka do puli dołożę)
Ponieważ do dziś wpłata od megaadams i DP_1972 nie wpłynęła ani żadna wiadomość - uznaję, że te zamówienia są anulowane. Zatem dorzucę te kalendarze do puli na Allegro, gdzie są jeszcze ostatnie sztuki
Witam, Kochani czy są jeszcze dostępne kalendarze na 21r. Bardzo mi zależy, może gdzieś jakiś się uchronił? Proszę o info. Fajnie byłoby mieć kalendarz wykonany przez ludzi z pasją i nie ukrywam, że miło będzie oglądać Wasze perełki w różnych porach roku.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich pasjonatów