Ewentualnie jak haczyk na taśmę się odklei ze ściany i kalendarz spierd*li się na podłogę

Ewentualnie jak haczyk na taśmę się odklei ze ściany i kalendarz spierd*li się na podłogę
Jak dla mnie też bym był za tym
Kombajnu na pewno nie było w poprzednim roku, ponieważ dopiero w styczniu go kupiłem, a 10 lat stał.
Powyższe zdjęcie to mistrzostwo świata. Wg mnie nadaje się nie tylko na okladkę kalendarza, ale i na okladkę magazynu motoryzacyjnego.Wilk217 pisze: ↑04 lis 2021, 19:23 A ja wrzucę zdjęcie mojego kolegi Pawła Koślińskiego (autor wyraził zgodę na publikację zdjęcia na forum). Wprawdzie zdjęcie wykonane zostało już pewien czas temu i przedstawia moją maszynę oraz warsztat dziadka przed remontem, ale myślę, że może być ciekawym kandydatem do kalendarza. Pozdrawiam![]()
![]()
Przypatrz się dobrze bo kombajnów nie odróżniasz ;p
Dla porządku zapytam: Autor wyraził zgodę na użycie go w kalendarzu?Wilk217 pisze: ↑04 lis 2021, 19:23 A ja wrzucę zdjęcie mojego kolegi Pawła Koślińskiego (autor wyraził zgodę na publikację zdjęcia na forum). Wprawdzie zdjęcie wykonane zostało już pewien czas temu i przedstawia moją maszynę oraz warsztat dziadka przed remontem, ale myślę, że może być ciekawym kandydatem do kalendarza. Pozdrawiam![]()
![]()