Zespuł wskaźników/licznik motogodzin kompletny
Zespuł wskaźników/licznik motogodzin kompletny
Witam wszystkich kupię oczywiście działający i kompletny zespół wskaźników/albo jak kto woli licznik motogodzin do Ursusa C4011 chyba ze ktoś ma wiedzę gdzie i kto lub kto zajmuję się regeneracją takowych wiadomości proszę na priv
Re: Zespuł wskaźników/licznik motogodzin kompletny
A co u ciebie padło obrotomierz czy czujnik temperatury zagadaj do Sławka kiedyś miał same nowe temperatury jak i całe zegary
Ursus C-4011 Zetor 3011 major x4 Fortschritt E512
Dziwnym trafem nic nie działa
Przypomnienie dla tych co nie czytali tematu
-
Można kupić z internetu cały zestaw wskaźników ,nowy ale pewnie chiński, mam taki w zetorze 3011 i działa, koszt ok.140 zł
Witam dziękuje za podpowiedz widziałem już te z internetu ale szukam raczej naszego Polskiego morze byś stary używany aby nasz Polski i działający
- chrapek3011
Witam Ciebie Adamie.Tak to było...założyłem Ci sprawną temperaturę,czego nie było,powietrza wskaźników mam to z 50 sztuk...a obrotomierz z licznikiem godzin był w pudelku które mi przesłałeś...ja nie mam jakiegoś dziadostwa u siebie...dziadostwo bez temperatury przyjechało.Tak,że
tylko ten wskaźnik i licznik motogodzin Twój,który nie działa ...co pisałem już na Forum...To ja kurwa jestem winny...temperatura bez termostatu to w pługu musi chodzić trzy godziny ,żeby się podniosła...
tylko ten wskaźnik i licznik motogodzin Twój,który nie działa ...co pisałem już na Forum...To ja kurwa jestem winny...temperatura bez termostatu to w pługu musi chodzić trzy godziny ,żeby się podniosła...
Sławek nikt tu niczyjej winy nie szuka zresztą rozmawialiśmy o tym nie działa trzeba kupić nowy i tyle