Witam po dłuższej przerwie ostatnio miałem ponad miesiąc przestoju przy Zetorze miałem torchę w domu żeczy do ogarnięcia ale teraz pomału się za niego biorę i mamy pytanie jak sobie radzicie z odbłysnikami lamp bo u mnie są w bardzo kipeskim stanie i szukam oryginalnego filtra paliwa a konkretnie całej odbudowy bo ja mam zmienią a chcę mieć oryginalną pozdrawiam
Ja już wolę się torchę pobawić długościami kabli niż robić od nowa całej wiązki bo nie mam cierpliwość do zabawy z kabelkami Ostatnio przebudziłem Zetora w celu przedstawienia pod inną wiatę
Dziś znalazłem postanowiłem zrobić wam parę zdjęć z przeróbek mojego Zetora w sumie obiecywałem to wam na początku przepraszam was za to a więc na pierwszy ogień idzie kolumna kierownicza i jej mocowania ktoś się nieźle postarał i to przemyślał bo jest to pewnie i stabilne zamocowana przez to ciągnik się pewnie i lekko prowadzi co do samej kolumny kierowniczej według mnie jest ona z Ursusa c 360 ale pewny nie jestem
Witam ostatnio szukając części do mojego Zetora udało mi się trafić przez przypadek w dobrych pieniądzach kabinę puszkę a że zawsze mi się one podobały i mam do nich pewien sentyment to postanowiłem ją na nabyć
Ostatnio znalazłem chwilę czasu żeby poskładać kabinę w całości na dniach będę się starał żeby ją wrzucić na ciągnik i przypasować oczywiście się okazało że brakuje paru żeczy
Nie ma problemu jak czas pozwoli to jutro postaramy zrobić jakieś fajne zdjęcia było by nam bardzo miło jak by nasz Zetor znalazł się w kalendarzu na przyszły rok
Jeśli skrzynia dobrym stanie jak najbardziej, plusem będzie na uciąg, minusem będzie mała moc silnika(można podkręcić na pompie dawkę) i ugniatanie rządków