Piekielna siła uciągu mimo dość niepozornego wyglądu. 5 biegów do przodu, 1 wsteczny. Mam do niego WOM 540 RPM, ale aktualnie nie jest założony, Silnik 50KM, chyba 1600 RPM. Dość szybko jeździ jak na taki traktor. Zbiornik paliwa prawie 100l. Zawraca w miejscu. Co jeszcze chcecie wiedzieć?
Nie ma sprawy. Mam filmiki z nim, tylko muszę pogrzebać i znaleźć. Najszybciej będzie na jutro, a jeśli nie zdążę to dopiero we wtorek bo jade do Bydgoszcy
Mam już jeden filmik. Ma koło 100 MB ale nie chciałbym, żeby był publicznie dostępny.
A może mógłbyś go wrzucić np. na http://www.yousendit.com/ i podesłać mi link na PW ?? Oczywiście bez Twojej zgody filmik nie będzie nikomu udostępniony.
Mam obecnie w domu instrukcje z 1949r. po rosyjsku właśnie do ciągnika KD 35. Jest ona własnością Rafała - w Wilkowicach się jej pozbywam Ale jakbyś coś potrzebował to mogę podesłać skan.
Aha i powiedz mi jeszcze który to rok bo nie zapytałem ??
Jeśli chodzi Ci o rocznik mojego KD-35 to dokładnie nie wiem. Mogę powiedzieć tyle że mamy go od 40 lat, a prawdopodobnie jeszcze dłużej. Pa ruski ja nie panimaju Jak nie duża objętościowo to w wolnej chwili możesz przeskanowac.
A możesz dać fotkę tabliczki znamionowej jakiejś ?? To zobaczymy może uda się rocznik odczytać
A instrukcję mogę Ci podesłać (skan) na maila tylko podaj mi na PW.
No super.
Ja mam koparki na gąsienicach, ale zwinnością chyba mu nie dorównują.Trudno się dziwić.Oglądałem ten filmik i cały czas obserwowałem gąsienice.Te są tak sprawne, że brak mi słów, bo to przecież już wieki minęły od ich świetności.
(Chyba zacznę chorować na coś takiego).