Staram się dokupować transfer dodatkowy jak najszybciej, żeby czas w którym strona jest niedostępna skrócić do minimum. Jednak to pociąga za sobą koszty. Obecnie stronkę utrzymuje razem z Rafałem - póki co jakoś dajemy radę

I teraz takie pytanko do Was. Może prowadzicie jakąś firmę, która np. w zamian za reklamę na naszej stronie mogłaby sponsorować serwer RT ? Może ktoś z Was chciałby się dorzucić? Od razu mówię, że taka dotacja na rzecz RT byłaby całkowicie dobrowolna i nie wiązałaby się z dodatkowymi przywilejami. Po prostu ktoś jakby chciał się dorzucić to by się dorzucił - nie byłoby żadnego przymusu.
Teraz proszę o opinie co na ten temat myślicie. To jest trudny temat i niby powinien być przedyskutowany przez Adminów - jednak ja chciałbym aby w życiu stronki brał udział każdy Użytkownik.
Nie chciałbym aby ten post odstraszył Retrotraktorzystów.
Jeśli chcecie dobroczyńców mógłbym wypisać na stronie

Jakby jakaś kasa od ewentualnych sponsorów się znalazła - to mogę zagwarantować, że to co zostanie możemy przeznaczyć na nagrody - i będzie więcej konkursów z nagrodami

P.S. Jeszcze tak w kwestii przychodów stronki - póki co są one zerowe. Banery zamieszczone na stronie nie są odpłatne. Także stronka nic na tym nie zarabia. Są co prawda reklamy Google, ale wypłacić pieniążki z nich można dopiero gdy kwota przekroczy 100 $ - narazie mamy niecałe 7 $