Mam na sprzedaż tłumik zrobiony wg oryginału do Zetora 3011, Ursusa C-4011 lub pochodnych. Wykonany tak, że dźwięk jest też jak na oryginale.
Emaliowany.
Cena: 550 zł + koszt wysyłki w zależności od opcji ok. 25 zł
Tłumiki w Czechach są po 2000 koron czyli 350 zł. Wybieram się do Czech,mogę kupić przy okazji dla chętnych forumowiczów bez pośredników będzie taniej.
Legalnie? Wystawiasz fakturę? Tłumiki są zresztą droższe sporo niż piszesz w Czechach, przed podwyżką kosztowały powyżej 400 zł w zeszłym roku. Jeśli chcesz robić biznes - rób, ale legalnie
Chwileczkę ale biznes to ty robisz,mnie nie mieszaj w swoje handlowanie. Kto chce zapraszam na priv nie wszystko w życiu robię dla pieniędzy. Skoro jesteś taki drobiazgowy i pytasz czy wystawiam fakturę,owszem mam działalność i nie ma z tym problemu, a ty płacisz podatek od darowizn od widzów?(sam mnie zmusiłeś do takich tekstów) Przykro mi że dyskusja o alternatywie na tańszy tłumik wywołała atak w moją stronę, chciałem dobrze dla ogółu.
Podatki płacę zgodnie z prawem jeśli Cię to interesuje Dobrze wiesz, że regularnie się czepiasz co do moich wpisów, ale bez konstruktywnej krytyki (do dziś nie doradziłeś nic na temat różnic Major/4011 w temacie, który założyłem a rzekomo narobiłem masę błędów). Niby zdążyłem się już przyzwyczaić, ale jednak czasem widocznie mam dość siedzenia cicho wobec takich malkontentów.
Tekst z robieniem wszystkiego dla pieniędzy to zachowaj dla siebie - gdybyś dla dobra ogółu bezinteresownie zrobił choć 1% tego co zrobiłem przez kilkanaście lat to moglibyśmy podyskutować. Twoich porad czy dzielenia się wiedzą jakoś za bardzo nie widzę - ale to Twoja sprawa.
Chcesz, załóż kanał, rozwiń, prowadź forum i parę innych formatów i wtedy może zobaczysz to z innej strony. Wracając do tematu tłumika - jeśli chcesz dokładać do interesu i sprzedawać tłumiki po 350 zł to rób to Ja kokosów na tym nie zarabiam i uwierz, że są osoby, które po prostu nie potrafią zamówić z Czech albo chcą mieć towar na już. Jak masz po 350 zł brutto to sam kilka tłumików (pod warunkiem, że identyczne z tymi co ja sprzedaje) wezmę. Nawet na już możesz mi wysłać za pobraniem.