Czasami nawet w tej dziedzinie zdarzają się jakieś śmieszne fotki Ja ostatnio trafiłem na dość ciekawe zdjęcia przedstawiające sprzęt w gospodarstwie gdzieś w Rosji.
Były takie specjalne filtry z kołnierzem.Nakładało to się na podstawę bąka bez osi wirnika.Jak znajdę to zrobię zdjęcia.Gdzieś mi się wala taki nieużywany.
Wczoraj już go nie było, ale w listopadzie jeszcze stał, właściwie całe lato tam był w ciągu dnia, nie widziałem jak jeździ.
Natomiast koło Krakowa -Zabierzów, jest jakieś turystyczne ranczo, stoi zetor 25 k ( można znaleźć w internecie- jest galeria) . Widziałem, jak kiedyś też był zapięty do przyczepy obwoźnej , ale na fotkach widać już , że stoi bez powietrza w kołach ...
Rogate Ranczo to sie nazywa raz sie już spaliło ja jestem z okolic Wieliczki i Niepołomic w Bochni tez bywam czesem bo moja droga połówka jest z okolic Bochni
W Rogatym Ranczu widziałem tego Zetorka jakieś 2 lata temu i już wtedy robił za eksponat stacjonarny. Wystrój dookoła budynków całkiem ciekawy, natomiast jedzenia nie polecam jakbyście chcieli sobie pojeść - smaczne, ale porcje zdecydowanie za małe *helpless*