Tabliczka znamionowa Staliniec T100 schemat skrzyni
Tabliczka znamionowa Staliniec T100 schemat skrzyni
Czy ma ktoś może fotografię tabliczki - schematu działania skrzyni biegów od Stalińca T100?
Moja została zniszczona podczas piaskowania, chciałbym ją czymś uzupełnić.
Mam tylko fotkę takiej tabliczki po niemiecku, ale wolałbym po rusku, albo po polsku.
Moja została zniszczona podczas piaskowania, chciałbym ją czymś uzupełnić.
Mam tylko fotkę takiej tabliczki po niemiecku, ale wolałbym po rusku, albo po polsku.
-
Re: Tabliczka znamionowa Staliniec T100 schemat skrzyni
Może parę fotek tego Stalinca podrzucicie?
Gdzie w T100 jest zamocowana tabliczka z schematem biegów? Pytam, bo na pobliskim złomie stoi chyba T100 ale tabliczki nie mogłem znaleźć.
Na sciance z lewej strony od filtra powietrza w kabinie na dole powinna być, obok włącznika prądu
Dzięki. Jak będę na złomie, to jeszcze raz sprawdzę.
Mógłbym wstawić jakieś filmy, ale forum nie przyjmuje plików *.mp4. Jak wstawiacie swoje filmy?
bergman31 - czy można kupić jakieś poszczególne, drobne elementy z tego Stalińca?
bergman31 - czy można kupić jakieś poszczególne, drobne elementy z tego Stalińca?
Filmy najlepiej wrzucać na youtube a na forum dać link przekieruwujący.
Na tym złomie to jest różnie. Jedne maszyny mroźna rozebrać na części a inne spezrdają w całości. Na priv wyśle Ci dane na to złomowisko.
Na tym złomie to jest różnie. Jedne maszyny mroźna rozebrać na części a inne spezrdają w całości. Na priv wyśle Ci dane na to złomowisko.
Może - jakbyś robił dokładniejsze zdjęcie tabliczki - zrobisz też zdjęcie wnętrza maszyny?
Musiałem swoją bardzo dokładnie "odszczurzyć", bo była bardzo poprzerabiana i brudna, a chciałbym bardziej nawiązać do oryginału.
Załączę kilka starych fotek jeszcze przed remontem.