[pomoc] Porsche Diesel Junior

Czyli ciągniki i maszyny w małych rozmiarach
Awatar użytkownika
Deleted_User

[pomoc] Porsche Diesel Junior

Post autor: Deleted_User »

Witam wszystkich!!!
Jestem nowy na tym forum. Jestem modelarzem kartonowym i ostatnio zainteresowałem sie modelami zabytkowych traktorów. Jak wiadomo modelarstwo kartonowe to głównie te oklepane samoloty a pojazdow rolniczych i cywilnych jest jak kot napłakał:(
Więc nie pozostało mi nic innego jak tylko samemu wziąć sie za zrobienie niepowtarzalnego modelu takiego pojazdu. W tym miejscu mam do was wielką prośbe: ma ktoś może jakieś rysunki, wymiary itp. tego właśnie porsche? Ja mam już troche zdjęc ale chciałbym zrobić go bardzo dokładnie w skali najlepiej 1:18 więc jest to zdecydowanie za mało. Prosze o pomoc!!
Z gory dziękuje, pozdrawiam!!B)

Obrazek
Awatar użytkownika
Ursus
Kontakt:

RE: [pomoc] Porsche Diesel Junior

Post autor: Ursus »

Ja niestety nie posiadam - ale może zrobiłbyś Allgaiera ? Jest to oparte o System Porsche - czyli taka jakby licencja. Kolega Jacek ma takowego więc z fotkami nie byłoby większego problemu. Wygląda on tak:

Obrazek
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Awatar użytkownika
Deleted_User

sprubuje pomuc, ale lepsze informacje moge ci dopiero 19tnastego przeslac, bo w nowej gazetcie cos bedzie o nim pisac.
Awatar użytkownika
Deleted_User

Ok! Mi sie nie śpieszy. Jak ma być porządnie to trzeba poczekać ;)
Dzięki za taką szybką odpowiedź!
ODPOWIEDZ