Szczegóły cen dla Forumowiczów poniżej, proszę pisać kto na co jest chętny, będę wysyłał priv z danymi. Tak jak w latach ubiegłych, czyli w zasadzie wszystko bez zmian. Cena również utrzymana na zeszłorocznym poziomie.
Cena: 45 zł/szt. + koszt wysyłki
Powyżej 20 sztuk kalkulacja kosztów i formy wysyłki indywidualnie.
Wysyłka możliwa w zasadzie w 3 opcjach.
- Paczkomat InPost - 15,50 zł
- Kurier Inpost/DHL (losowo, ale jak ktoś ma preferencje to mogę się dopasować) - 20 zł
- Poczta Polska (traktowałbym nieco jako ostateczność, no ale jest) - 15 zł
W uzasadnionych przypadkach mogę wysłać innymi dostępnymi formami wysyłki dla mnie za pośrednictwem platformy usług kurierskich np. Orlen paczka itd (do dogadania już na priv)
Okładka:

Karty miesięczne:

Możliwy jest zakup przy okazji naklejek w cenie 2,50 zł/sztuka przy okazji oraz kubków po 25 zł z poniższej oferty - z tym, że po cenach promocyjnych.
https://sklep.retrotraktor.pl/kategoria ... u/gadzety/
W razie jakichś wątpliwości chętnie odpowiem na pytania.
Przy okazji dziękuję też wszystkim zaangażowanym w przygotowanie kalendarza za pomoc. Bardzo się cieszę, że wspólnymi siłami działa to od lat, obecnie udaje się dzięki temu też chociaż w części finansować działanie forum i portalu. Dziękuję. Na przyszły rok chciałbym uruchomić też inne gadżety całoroczne - jeśli ktoś z Was ma jakieś pomysły - zapraszam do kontaktu info@retrotraktor.pl - zawsze "w kupie" można łatwiej w dobrej jakości zrobić coś, co jednostkowo się nie opłaca albo w ogóle nie ma takiej możliwości bo są minimalne nakłady.