Bolszewik pisze: ↑02 lis 2024, 20:46
Nie twierdzę że pozjadałem wszystkie rozumy
Chyba jednak twierdzisz.
Różnica między mną a Tobą jest taka, że ja wysuwam tezę, uzasadniam, otwieram temat do dyskusji, zmieniam zdanie bądź nie. Konic końców buduję bazę wiedzy.
Ty natomiast wysuwasz tezę, uzasadniasz tym że robiłeś to kilka razy, nie wiesz dlaczego i po co ale jakoś działa, nie przyjmujesz do wiadomości, że możesz nie mieć racji.
Wcześniej twierdziłeś, że ten silnik jest prosty i nie ma kompletnie znaczenia w którym miejscu jest początek wtrysku i to będzie chodzić ale prowadzisz dyskusję, nad prawidłową pracą silnika po zmianie kąta o kilka stopni.
Twierdziłeś, że w ciągniczku trzeba ustawić silnik na 2000obr a później twierdzisz, że takich obrotów nie osiąga.
Ja staram się wyczerpać temat teoretycznie i praktycznie, podpierając się wszelką możliwą wiedzą.
Mój wygląda tak, pełna hydraulika, wspomaganie, 5tka skrzynia, reduktor, rozrusznik i pełna elektryka, wszystko jest zrobione ale wcześniej stworzona dokumentacja techniczna każdego elementu i symulacja pracy układku - to coś więcej niż ciągniczek do targania drzewa z pola.