Dzień dobry zgłaszam się z zapytaniem na jakie kolory był malowany Zetor 50 super interesują mnie głównie odcienie niebieskiego nie wiem ile ich było bo można spotkać się z wieloma Jak by miał ktoś numery farb lub zdjęcia poglądowe np. swoich Zetorów i na jakie kolor on je pomalował to był bym wdzięczny
Jak by kogoś interesowało po co mi takie informacje to szykuję się do renowacji Zetora kolegi
Moim zdaniem były jasne jak nasz Super był pomalowany oraz ciemne podobne do tego jak 25K. Plus np. zielone, ale z niebieskich to dwa odcienie na pewno.
Uwierz lub nie, ale czasem miałem w ciągu tygodnia kilka telefonów, wiadomości czy emaili właśnie w sprawie kolorów - dlatego przygotowałem coś takiego
Czemu miał bym nie wierzyć domyślam się np.po telefon na filmach które po za ty są świetne ale nie ma jak to wypić kawkę z rana w kubku z suprem też świetny pomysł i te inne kubki .
A powracając do koloru to na pewno było sporo odcieni tego samego koloru np. jasnego niebieskiego bo to były inne czasy czasami brakowało jakiegoś pigmentu i kolory się różniły a do tego nikt nie patrzył na kolor ważne że był każdy się cieszył że udało się kupić .