Kolekcja kultowe traktory PRL
Re: Kolekcja kultowe traktory PRL
Tak, to ten sam. Wyczuł popyt, to podniósł cenę.

Ceny się unormowały , na Allegro widziałem poniżej 50 zł, choć jest moim zdaniem nie sprawiedliwe , że jak ktoś nie ma gdzie kupić to musi ulegać handlarzom.

- 
				Rolnik Kolekcojner
Jakby ktoś szukał to są w Empiku w Pasażu Grunwaldzkim Wrocław 4 sztuki.

To świetnie. Całej kolekcji nie zamierzam zbierać, bo tam dużo ruskich traktorów będzie podejrzewam, a one mnie średnio interesują. Ale mój syn dla wyjątku T150K sobie zażyczył 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Ja również nie chcę wszystkich, a czas i jeżdżenie na polowanie po sklepach.... to już taniej wyjdzie zapłacić za wysyłkę.

- 
				Rolnik Kolekcojner
Dziękuję, że sygnalizujesz, nabyłem 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Coś się dzieje z hostingiem że nie chcą się otwierać fotki powiększone. Wczoraj rozmawiałem z naszym zaprzyjaźnionym programistą, którym określił to jako błąd po stronie Postimage więc pozostaje nam czekać aż to ogarną. 
W kwestii kolekcji, ja wczoraj kupiłem w sklepie nr z T150K. Nie wiem czy dalej będę zbierał, może jeszcze 2011 bo syn chciał Majorka Tam na okładce widziałem w zapowiedzi jest, że jakiś tekst w gazetce o 2011 a widać foto Zetora 25A? Dobrze widziałem?
 Tam na okładce widziałem w zapowiedzi jest, że jakiś tekst w gazetce o 2011 a widać foto Zetora 25A? Dobrze widziałem?

W kwestii kolekcji, ja wczoraj kupiłem w sklepie nr z T150K. Nie wiem czy dalej będę zbierał, może jeszcze 2011 bo syn chciał Majorka
 Tam na okładce widziałem w zapowiedzi jest, że jakiś tekst w gazetce o 2011 a widać foto Zetora 25A? Dobrze widziałem?
 Tam na okładce widziałem w zapowiedzi jest, że jakiś tekst w gazetce o 2011 a widać foto Zetora 25A? Dobrze widziałem?Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
tak, jest tam Zetor 25Ursus pisze: ↑12 lut 2025, 12:30 Coś się dzieje z hostingiem że nie chcą się otwierać fotki powiększone. Wczoraj rozmawiałem z naszym zaprzyjaźnionym programistą, którym określił to jako błąd po stronie Postimage więc pozostaje nam czekać aż to ogarną.
W kwestii kolekcji, ja wczoraj kupiłem w sklepie nr z T150K. Nie wiem czy dalej będę zbierał, może jeszcze 2011 bo syn chciał MajorkaTam na okładce widziałem w zapowiedzi jest, że jakiś tekst w gazetce o 2011 a widać foto Zetora 25A? Dobrze widziałem?

Ale bzdura ... 1946 i Bocian 

o kurcze - koniecznie muszę się rozejrzeć i coś kupić bo dawno nie odświeżałem swoich kolekcji 

Zetor 2011 wszedł do kiosków tydzień temu, 
za tydzień we wtorek w kiosku będzie Ursus c385

za tydzień we wtorek w kiosku będzie Ursus c385
- 
				pawlowski9
No ja już mam zarówno 2011 jak i ursusa c 385.
Tyle że w prenumeracie w której wysyłają po 2 modele z gazetkami

no tak jest, tak jest napisane na stronie wydawnicwa...pawlowski9 pisze: ↑03 mar 2025, 22:52 No ja już mam zarówno 2011 jak i ursusa c 385.
- Ursus c-325
Muzeum Rolnictwa w Ciechanowcu pochwaliło się, że wydawnictwo podjęło z nimi współpracę w celu opracowania modeli ciągników do kolejnych numerów. Kilka ciągników już zeskanowano.

Tak, ale gazetki są tak dokładne, że Zetor 2011 wywodzi się z Zetora 25 wg nich  Moim zdaniem pisane teksty przez AI
 Moim zdaniem pisane teksty przez AI

Moim zdaniem pisane teksty przez AI
 Moim zdaniem pisane teksty przez AIZetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...