Walka ze śniegiem
- jarekstryszawa
- Kontakt:
- jarekstryszawa
- Kontakt:
Re: Walka ze śniegiem
Dzisiaj pierwszy raz w sezonie poszła w ruch wirnikowa Stiga.
- arekzkoparek
I znowu odśnieżane dziś było

Co do traktorka @jarekstryszawa to o i ja mam do niego przyczepkę i używam go jako małego pomocnika z przyczepką, tu foto po odnowieniu przyczepki, na wiosne pójdzie w kolor. No i dorabiam jej otwieraną tylną burtkę.

Co do traktorka @jarekstryszawa to o i ja mam do niego przyczepkę i używam go jako małego pomocnika z przyczepką, tu foto po odnowieniu przyczepki, na wiosne pójdzie w kolor. No i dorabiam jej otwieraną tylną burtkę.

Ursus C-328 - 1967 rok.
- jarekstryszawa
- Kontakt:
Przyczepka to chyba Białystok KM200? Mam taką zarejestrowaną i lekko dłubniętą do jazdy za ruskim motorem.
- jarekstryszawa
- Kontakt:
- arekzkoparek
Tak, to KM-200. Moja niestety bez papierów, dużo tych przyczepek ma takie wadium, że brak im kwita, ale do tego traktorka przyczepki jest idealna wręcz, nie odczuwa jej praktycznie wcale. Tyle, że np cieżko o tego gumy na wahaczu, choć u mnie jeszcze w dobrym stanie na szczęście są. Ciekawe czy da sie na nia dokupić naklejki.jarekstryszawa pisze: ↑dzisiaj, 16:20 Przyczepka to chyba Białystok KM200? Mam taką zarejestrowaną i lekko dłubniętą do jazdy za ruskim motorem.

Ursus C-328 - 1967 rok.