Rozrusznik
- Deleted_User
Rozrusznik
witam. jestem posiadaczem zetora 25k z kabina. traktorek jest w mojej rodzinie od 1963r. jest w 90% sprawny. w 90% poniewaz brakuje mu sprawnego rozrusznika. niemam nawet starego i niewie nawet jak wyglada. mial bym mala prosbe moze wiecie gdzie moge takowy dostac albo od jakiego traktora moge dopasowac. z gory dziekuje za pomoc.
RE: witm
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=272418405
Do końca aukcji zostało jeszcze dziewięć dni... Pozdrawiam.
Do końca aukcji zostało jeszcze dziewięć dni... Pozdrawiam.
- Deleted_User
RE: witm
dzieki. troszke daleko odemnie ale sprobuje.
RE: Rozrusznik
Trzeba próbować
Powodzenia.
P.S. Na przyszłość lepiej precyzuj nazwę tematu - aby bardziej wiązała się z jego treścią. Teraz poprawiłem.

P.S. Na przyszłość lepiej precyzuj nazwę tematu - aby bardziej wiązała się z jego treścią. Teraz poprawiłem.
Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
ja dałem swój rozrusznik do regeneracji wymieniono w nim na nowe :
szczotko trzymacz ,tulejki , szczotki , wirnik . Koszt na FV 250 zł gwarancja na rok .
szczotko trzymacz ,tulejki , szczotki , wirnik . Koszt na FV 250 zł gwarancja na rok .
- Jacek ze Skansena
Rozrusznik za 500 po remoncie jest do wzięcia. Jak jest chętny to na PW
a co on ze złota jest ? B) co ma wymienione ze taki drogi ?>B)Jacek ze Skansena napisał/a:
Rozrusznik za 500 po remoncie jest do wzięcia. Jak jest chętny to na PW
- Jacek ze Skansena
Jak załatwisz za 250 rozrusznik po remoncie to biorę od razu. I nie musi być ze złota.
Tymon, rozruszniki tyle kosztują, ostatnio widizałem w sklepie nowy do C-330 za 750 zł:uhoh::uhoh:Niestety, i wcale nie był ze złota:smilewinkgrin::smilewinkgrin:
za te 750 zł do u nas sprzedają rozruszniki do C-330 na przekładni planetarnej .hubert napisał/a:
Tymon, rozruszniki tyle kosztują, ostatnio widizałem w sklepie nowy do C-330 za 750 zł:uhoh::uhoh:Niestety, i wcale nie był ze złota:smilewinkgrin::smilewinkgrin:
Do u902 zapłaciłem 520 Nowy z przekładniom planetariom Działa super 750 zł na ALLEGRO są tańsze:yes: