Nasze zainteresowania
- URSUS c 328
RE: Nasze zainteresowania
Ja interesuję się starymi traktorami i starymi samochodami osobowymi.
Oprócz maszyn rolniczych interesują mnie też motóry(mam motorynke i wsk 125):)
- Marcin125p
Moje zainteresowania to:
Technika rolnicza zabytkowa- ciągniki głównie Ursusy C-325, C-328 i C-330, Zetory K-25, Supry i "Majorki", Dutra DK4B; maszyny- młocarnie, prasy do młocarń (specjalista w tych tematach :smilewinkgrin: ), wiązałki, prasy typu "Robot" i "Jaga", kombajny typu Vistula oraz ładowacze NUJN.
Samochody zabytkowe- Polskie Fiaty 125p z lat 1967-1974 (tzw klasyki), Wołgi, Czajki oraz inne z lat 60-tych i 70-tych w szczególności 125-o podobne.
Oraz: muzyka z lat 60, 70 i 80-tych, literatura oraz turystyka.
Technika rolnicza zabytkowa- ciągniki głównie Ursusy C-325, C-328 i C-330, Zetory K-25, Supry i "Majorki", Dutra DK4B; maszyny- młocarnie, prasy do młocarń (specjalista w tych tematach :smilewinkgrin: ), wiązałki, prasy typu "Robot" i "Jaga", kombajny typu Vistula oraz ładowacze NUJN.
Samochody zabytkowe- Polskie Fiaty 125p z lat 1967-1974 (tzw klasyki), Wołgi, Czajki oraz inne z lat 60-tych i 70-tych w szczególności 125-o podobne.
Oraz: muzyka z lat 60, 70 i 80-tych, literatura oraz turystyka.
RATUJMY LEGENDY NASZYCH PÓL I DRÓG
- agrotechnik
Ja mam takie nietypowe zainteresowanie, bo interesuję się wojskiem i starymi komputerami polskiej produkcji. Moim marzeniem jest posiadanie wyrzutni rakiet balistycznych typu ŁUNA-M, o takiej:
http://www.eioba.pl/files/user1284/luna.h17.jpg
Gdyby nie to że ta ciężarówka, na której jest wyrzutnia pali 140 litrów na godzinę pracy silnika, to bym jeździł nią na co dzień, a takto to bym jeździł na specjalne okazje i od czasu do czasu odpalił jakiegoś fajerwerka.
http://www.eioba.pl/files/user1284/luna.h17.jpg
Gdyby nie to że ta ciężarówka, na której jest wyrzutnia pali 140 litrów na godzinę pracy silnika, to bym jeździł nią na co dzień, a takto to bym jeździł na specjalne okazje i od czasu do czasu odpalił jakiegoś fajerwerka.

- Deleted_User
No to teraz ja. Interesuję się Ursusami C-325,C-330,C-330M,C-360,C-360 3P,różnymi sprzętami rolniczymi od lat 1930 do 1987.Trochę samochodami,starymi motorami typu WSK 125,MZ 150,251. No i oczywiście rolnictwem.
pojazd trakcyjny do wyrzutni luna znajduje sie na zlomie w koscianie <EWMAR> kolo leszna.posiada 2 rownolegle sprzezone 8 cylindrowe silniki v wraz ze skrzyniami biegow.potega i apetyt na benzyne
- Deleted_User
Ja interesuje się oczywiście traktorami,troche modelarstwem i rolnictwem.:p
- agrotechnik
Wiem jakie ma dane, i ile pije. Dzięki za info.vauxhall napisał/a:
pojazd trakcyjny do wyrzutni luna znajduje sie na zlomie w koscianie <EWMAR> kolo leszna.posiada 2 rownolegle sprzezone 8 cylindrowe silniki v wraz ze skrzyniami biegow.potega i apetyt na benzyne
-
ja interesuje się przedewszystkim techniką rolniczą (starą jak i nową) samochodami, wijskiem i wieloma innymi
-
Wojak: ponuremu żniwiarzowi chodzi o wojsko nie wińsko.
Teraz ja wymienię moje zainteresowania
Lubię z kumplami pograć w noge, czasami zaciupać w dobrą grę na kompa,
Pościgać się na ROMECIE:smilewinkgrin:
Lubię z kumplami pograć w noge, czasami zaciupać w dobrą grę na kompa,
Pościgać się na ROMECIE:smilewinkgrin:

- agrotechnik
O, to żniwiarzu mamy podobne hobby z tym wojskiem.
Tak po cichu wam wyznam że mój tata jako hobby ma produkcję własnego wina i nalewek. ja się też przyuczam do fachu alkoholowego.
Ironią jest to, ze mój tata jest kierownikiem miejscowej gorzelni.:rol:
Tak po cichu wam wyznam że mój tata jako hobby ma produkcję własnego wina i nalewek. ja się też przyuczam do fachu alkoholowego.

- Deleted_User
Ja oprócz zabytkowych ciągników interesuję się spawaniem,oświetleniem