Minikowo 2008
- Mateusz Rogowski
Minikowo 2008
Witam, czy jest cos planowane na tegoroczne Minikowo?? Rafał, wysłałem Ci PW co do modeli ale zero odpowiedzi oc Ciebie, a wiec czy bedziesz robił jakies stoisko jak na Wilkowicach itp.??
- Jacek ze Skansena
RE: Minikowo 2008
Mateusz na Minikowie nie ma stoiska z modelami. Tam jesteśmy gośćmi i trochę inaczej przebiega ta impreza. Jeśli chcesz przyjechać to zapraszam. Zobaczysz Targi Nowoczesnego sprzętu i przy tym prezentację starego sprzętu w postaci Traktorków. Jesteśmy tu ułamkiem całości. Jednak od kilku lat jesteśmy coraz bardziej widziani i to jest dobry omen na przyszłość. Atmosfera jest bardzo fajna a Klubowicze mile przyjmowani. To tyle sie nagadałem.
Może mi się uda wreszcie dotrzeć do Minikowa 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
chyba imprezka się szykuje w okolicach 
przyjdę wam pokibicować , bo dojechać jeszcze nie mam czym
raczej bym wystraszył niż przyciągnął uwagę

przyjdę wam pokibicować , bo dojechać jeszcze nie mam czym
raczej bym wystraszył niż przyciągnął uwagę

- Jacek ze Skansena
No fajnie by było jak by Szef RT się pojawił na tak dużej imprezce.
Hehe dzięki Jacek
Ale jakoś to szef śmiesznie brzmi 

Zetor 25, Zetor 25A, Zetor 25K, Zetor 50 Super, Zetor 3011 Major, Ursus C-325, Ursus C-328, Ursus C-4011, Ursus C-308, Dzik 2, Dzik 21, Robi 151, żniwiarka, silniki stacjonarne, snopowiązałki, młocarnia i wiele innych...
Sroki Mateusz, u mnie skrzynka albo zapchana albo masa maili i nie jestem w stanie na raz na wszystko odpisywac. Ale Jacek wszystko już wyjaśnił. Przyjeżdżaj nie bedziesz żałował, ja co roku jeżdziłem na zlot pojazdów militarnych do darłowa ale teraz jeżdżę do Minikowa i nie żałuje.
- Jacek ze Skansena
I w tym roku też Rafał się wybiera tylko jeszcze dokładnie nie wiem czy z RS-sem czy jeszcze coś weźmie. Jednak przyjeżdża i to cieszy. Trochę nas będzie.
Tak na pewno bedzie RS. Nie wiem jaki jeszcze będę miał samochód do przewożenia, jak by było miejsce to zabiorę Holderka ale moge się nie wyrobic z jego remontem. Tym bardziej że zabrałem sie za remont jego skrzyni.
- Mateusz Rogowski
Hm, oki szkoda. A do Minikowa mam zamiar wpasc. Bo bedzie to co lubie czyli i nowe i stare.
- Ursus c-325
Mam nadzieję, że na jakieś filmiki można liczyć?
- Jacek ze Skansena
Rafał na pewno coś nakręci a pojazdów będzie dwa razy więcej lub trzy. Jako niespodzianka będzie traktor zbudowany przez rolnika z silnikiem Perkinsa.
Jak dojechać z KOŁOBRZEGU ile kilometrów + - 
- Jacek ze Skansena
Musisz dojechać do Bydgoszczy a potem autobusem do Nakła Nad Notecią i wysiadasz w Minikowie. Jeśli jedzesz samochodem to kieruj się naBiały Bór- człóchów Więdzbork Mrocza Nakło i z Nakła na Bydgoszcz przez ślesin i dojażdzasz do Minikowa. Z kołobrzegu gdzieś około 240 km.
Pokazy prawdopodobnie zaczynaja się o 11:00. Leci nawet reklama o starych ciągnikach na Minikowie w telewizji publicznej pr 3.
Pokazy prawdopodobnie zaczynaja się o 11:00. Leci nawet reklama o starych ciągnikach na Minikowie w telewizji publicznej pr 3.
No Panowie, będzie nas wiara ludzi. Szykujcie się.
NO SZYKUJEMY SIę !!!
jeśli możecie - aktualizujcie godzinę o której ruszacie
jeśli możecie - aktualizujcie godzinę o której ruszacie
My mamy kawałek 200km chcemy wyjechac najpóźniej o 11:30
Rafał gdzie zbiórka i kiedy morze ślubna pozwoli 

Piotr zbieramy się w sobotę o 10 w Agromie,
. Szkoda, że dopiero teraz dałeś znac bo bym zarezerwował dodatkowe miejsce w mini vanie. A dałbyś rady własnym samochodem? Weź jeszcze kogos to paliwo wyjdzie Ci na pół.

czy pokazy są w sobotę , czy w niedzielę ?
i o której godzinie - jakby można uściślić ?
chcę sie zerwać z pracy jak najpóźniej żeby zdążyć Was zobaczyć
i o której godzinie - jakby można uściślić ?
chcę sie zerwać z pracy jak najpóźniej żeby zdążyć Was zobaczyć